23 Mayıs 2008 Cuma

^^Bakın Ne Olmuş^^

Her uzun süreli yazmayışımın ardından çok oldu yazmayalı aman da pardon demekten utanır oldum:) o yüzden sizlere kapa çeneni beee dedirtecek bu cümleyi kurmayacağım. Ama bir sorun nerdeydin ne oldu diye. Bildiğiniz gibi her uzun süreli kayboluşumun ardından ortaya çıktığımda yahu kaybolmakta haklıymış yavrucak dedirtecek kendimi affettirecek nedenler sunmuşumdur.
Şimdi de var tabiî ki sebebim. Tamam hani şu eski performansımı kaybetmiş olabilirim ama bu kadar süre yazamayacak kadarda gerilemedik yahu. Yalnız lafı yine nasıl dolandırıyorum nasıl sündürüyorum farkındasınız değil mi? Eeee kolay mı Bebek geliyor sürprizini öyle hemen verir miyim sandınız:)))))) Alın işte bendeki laf tutma becerisi bu kadar.

Bir buçuk ay önce buradan çok üzüldüğümüz bir haberi vermiş uzun süreli kayboluşumun nedenini söylemiştim. Şimdiki neden de geçerli mi bilmiyorum.:))) Takdir yüce halkımın:))))

Nasıl dı ne zaman dı ne hissediyorsunuz gibi soruları cevaplayamayacağımı şimdiden ileteyim canlarım. Çünkü hala nasıl ne zaman olduğunu ve ne hissettiğimi çözebilmiş değilim. Ama olayın nasıl meydana çıktığını anlatayım istedim.
Anneler gününde benim şiddetli bel ağrısını –ki kum döktüğümü sanan bana inat-ve gördüğü rüyaları baz alan annemin şüphesiyle başladı her şey. Bende hamileyken böyle belim ağrırdı. Yok yok rüyamda da gördüm hamile kalacak bu kız.
Bizimkinin aklına düştü durur mu. Test alıcaz diye tutturdu. Ya saçmalama güzelim kum döküyorum işte ala ala ne para vercez şimdi durduk yere manyak mıyız.hem cenaze vardı koşturmaca yani girmeyelim istersen o konulara da hangi arada olmuş olabilir?? Israrlarım boş bizimki kitlendi konuya namümkün durdurmak.

Akşam eve gittikten sonra durmadı.
Hadi,bakalım artık.
.yahu test yapmak için gerekli malzeme yok ne yapayım şimdi.
Su iç bol bol:)

Anlaşıldı bu düşmeyecek yakamdan. Malzeme temin edilir. Beyefendi laborant edasıyla malzemeyi alır ve başlar teste. Bendeki de ne rahatlık uzanmışım tv karşısına. Sonra baktım bu damlatıyor ses yok falan dedim kalkayım bir yanına.,
Ne oldu canım dondun galiba, hamile miyim yoksa.ahhaaaaaa
Bizimkinde ses yok. Dedim bakayım şu teste. Anaaa ikinci çizgi çıkmış birinci çıkmadan daha.
Canım testi ters tuttun sanırım bu çizgi önde olması gerekiyordu.
Tabi bende tansiyon o an 18-19 falan ki beyin kanaması geçiriyorum sandım:) bizimki ikinci çizgi lafını benden duyunca kendine geldi ayağa kalktı test elinde sarılıyor öpüyor. Dedim canım dur sakin ol ne olmuş şimdi test ne diyor sakın hamilesin deme hazır değilim. Hayırrr nolamazzzzzzzzzz

Bizimki beni bu durumda bırakıp telefonun başına koşmuş bile ilk iş annemi aramak. kimse inanmıyor.gidin kan testi yapın.ikinci adres babası ve ablası herkes telefonda ağlaşıyor.ben mi hala şoktayım)))
Neyse görümcem bizi çağırıyor birde gidelim hastanede testi yaptıralım. Orada da sonuç pozitif. Anlayacağınız anneler gününde anne olacağımı öğreniyorum.
Şimdi mi hala şoktayımmm:=)))))))

İşte hamileliği öğrendikten sonra, ki önceden başlamıştı benim bir uyku halim var sormayın. Başımı taşa koysam saniye geçmez uyuyabilecek durumdayım. Hal böyle olunca bilgisayar hak getire. İş yerinde uyku halim devam ettiğinden var olan işlerim bile zor yürüyor. Bu uyku hali ne zaman geçer ben ne zaman bu durumu kabul ederim ve ne zaman kendimi toparlayıp bomba gibin dönerim şimdilik bilemiyorum. Ama yok oluşlarımda bilin ki ya uykudayım ya başımda bir bela var:))))
Şimdilik bu kadar canımın içleri. Hüzün ve mutluluk iç içe bu sayfada yani hayatımızda. Ben şimdilik gidiyorum ama hep burada olmak için elimden geleni yapacağıma dair söz veriyorummmmmmmmö:))))

9 Mayıs 2008 Cuma

^^Sezen Aksu-1980^^

Müzik kutum uzun zamandır çalmıyor siz de farkındasınız değil mi? Malum olaylar gelişmeye başladığından beri müzikte dinleyemez oldum. Ama kendime geldiğimden beri çok sevdiğim müzikle beraberliğimize kaldığımız yerden devam ettim. İşte bu haşır neşirlik esnasında da sevgili biricik çok ama çok sevdiğim minik serçemin bu muhteşem yorumunu keşfettim. Ayy ben buldum ben buldum demeyeceğim tabii:)))) kaldı ki belki ben çok geç dinlemişimdir ve şarkıyı görenler aaaaa problemliye bak yeni dinliyor birde iyi bir halt işlemiş gibi çıkmış kasılıyor diyenler çıkabilir değil mi?

Ezginin günlüğünden dinlediğimde yahu ne güzel şarkı yapmışlar Eylem ablamda ne içli söylemiş deyip her dinlediğimde bir de salya sümük olmuşluğum var. Ama iş sezen aksu olunca sanki daha da bir farklılaşıyor şarkı yahu. Nasıl bir efsundur hatundaki anlayan bana da anlatsın. Eylem Atmaca’nın hakkını yiyemem o zaten apayrı bir ses harika bir yorum ama sezen aksu nun da sesi efsunlu ne yapayım ben şimdi. Hayır niye mevzuyu bu kadar uzatıyorum bilmiyorum. Hani yazasım var ya konuda bulmuşum uzatıp durayım mı diyorum ne diyorum yahu:)))))

Tamam toparlıyorum hemen ben. Şimdi ben bu şarkıyı çok seviyordum ya sezen aksu yorumuyla çok çok sever oldum. Dinlemek isteyen buyursun dinlesin arkadaşlar. Ben iki gündür tekrar dinlemekten bıkmadım. Dinledikçe dinlendim valla. Haydi yeter bu kadar sündürdüğüm. Öpüyorum sizi. Keyifli dinlemeler.








Söz: Hüsnü Arkan
Müzik: Nadir Göktürk
Sigaramın dumanına sarsam saklasam seni
Gitme gitme gittiğin yollardan dönülmez geri
Gitme gitme el olursun sevdiğim incitir beni
Yokluğun ah yol yol olsa uzasa unutmam sen
iGitme gitme gittiğin yollardan dönülmez geri
Gitme gitme el olursun sevdiğim incitir beni
Akşam vakti sardı yine hüzünler
Kalbim yangın yeri gel kurtar beni senden
Akşam vakti dolaştım sokaklarda
Yırtık bir afiş seni gördüm duvarda
Sigaramın dumanına sarsam saklasam seni
Yokluğun ah yol yol olsa uzasa unutmam seni
Gitme gitme gittiğin yollardan dönülmez geri
Gitme gitme el olursun sevdiğim incitir beni

8 Mayıs 2008 Perşembe

^^Döndüm Sanırım:))))^^

Uzun çok uzun bir boşluk oldu. İçimde ve sayfamda. İçim yanıp tutuştu iki satır yazıversem şuraya, sesim çıkmadı. Kelimeler öksüz kaldı. Ama her gün buradaydım içim bunaldıkça, kafam bulandıkça geldim her birinizin mekanında soluklandım. Yanımda olan varlığını hissettiren tüm dostlara minnettarım. Bir kez daha ne iyi etmişimde katılmışım bu tufana dedirttiniz. Başsağlığı dileyen herkese teşekkür ederim ve Allah size bu acıyı yaşatmasın diyorum.

Şöyle eğlenceli bol gülmeli yazılar yazacağım zamanlarda gelecek yavaş yavaş. Şimdilik böyle yavan yazılarla idare edeceksiniz:) elçinim sen seslenince tırsıyorum yahu ben:) ahanda diyorum bizimki yine sinir yaptı seslenip duruyor. Yazmasam beni parçalayacak ama ne yazık ki bu sefer gerçekten dermanım yoktu yazamadım. Ama geldim yavaş yavaş da olsa renksiz de olsam geldim. Bu arada sevgili arkadaşım mesecinam kuzusuna kavuşmuş. Prensesim gözlerini açmış dünyaya. Prensesim hoş geldin huzur sağlık başarı mutluluk yakanı bırakmasın kuzucuk. Canım arkadaşım yavrunu bağışlasın Allah. Hepinizi özledim ama öyle sözde değil. Gerçekten özledim yahuuu:)

Biz de yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyoruz. Hayatın yüzümüze çarptığı tokatla sendeledik ama alışmaya çalışıyoruz. Ölüme nasıl alışılırsa:( ben kendimi bahçeye toprağa verdim. Ama öyle böyle değil saplantı halindeyim. Sokakta gördüğüm çiçekleri bende yok bundan deyip kökünden sökmeye kadar vardı yani durum vahim anlayacağınız.Ama avuç içi kadar olan balkonda adım atacak yer kalmadı. Dün de aynı kök sökme olayını yaptıktan sonra bizimki koptu artık:) hayır ben yapıyorum birde onu da yapmaya zorluyorum. Çok komik oluyoruz valla. Dün akşam görümcemden gelirken bana bir şey anlatıyor erkuşum. Tam kameraların yoğun olduğu yer. Benim göz ferfecir. Sevgili belediye yetkilileri yeni ne ekmiş diye aranmaktayım :) Tam kaldırımın yan tarafında horoz ibiğine benzeyen ama kadifemsi görüntülü bir çiçek gördüm. Bizimki de kendini kaptırmış anlatıyor. Etrafta insan, araba ve karşımızda kamera:) ben de şekil şu. Aaaa canım bu neymiş yahu ne ekmişler buraya dedim ve eğildim. Bizimkide çiçeği inceleyecem sandı garibim. Eğildim anaaa çok güzel yahu bu çiçek deyip bir tane çektim ve yürümeye devam ettim. Bizimki dondu kaldı orada ben yürüyorum:)))))))) döndüm hadi canım gelsene dedim bizimki başladı gülmeye bak dedi kamera var orda. Nerde canım dedim ve döndüm birde el salladım:=))) ya inanmıyorum sana diyor insan bir bakar gelen giden var mı bir de utanmadan el sallıyorsun kameraya diyor hiç yakışıyor mu sana J)) Gelip seni yakalarlarsa verecem adresini gönderecem hapise seni diyor. Bende gönder dedim hastaneden rapor alırım benim çiçek hastalığım var yahu saplantı oldu ne yapayım. Hem bunları belediyeden başka bir yerde görmedim. Görsem satın alırdım değil mi arkadaşlar:)))) Bunu yapmaya alıştın sen diyor. Gör bak yarın belediye adam dikecek buraya ve sen eğilip çekeceğin zaman ensenden yakalayıp götürecekler:))))) bende senin yaptığın gibi arkamı dönüp gidecem diyor:))))))
Ayyy neyse ne yahu.zaten onlar bizim paralarımızla ekiyorlar onları ne var beeeeee. Millet devleti soyup soğana çevirdi laf yok ben bir çiçek çalınca suçlu mu olacam. Yarından itibaren resimlere başlıyorum hiç merak etmeyin canlarım. Bak bulutlu başlayan konuşmamı, güneşli bir havada bitirdim. Yazdıkça yazdım yahu elçiiinnn geldim işte al buyur okuyacaksın hepsini. Kelime atlarsan gebertirim:))))))

Kızlar hepinizi ama hepinizi çok özledim. Tekrar çok teşekkür ederim varlığınız ve desteğiniz için. Öpüyorum sizi en sulusundan:=)))iğrencim değil mi?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails