4 Aralık 2007 Salı

"Sobe"

Neler vardı aklımda, neler anlatılacaktım neler. Ama kısmet sobeye imiş:) iki gündür mutfak bölümü için yaptığım çalışmalar boşa gidiyor. Dün sizler için yaptığım hamsi buğulama ve mercimek çorbasının resimlerini çekemediğim için tariflerini de yazmak gelmedi içimden. Niye mi çekemedim hemen anlatayım:) Dün yine işten gelir gelmez bir yandan temizlik yap bir yandan yemeklere başla derken telefon çaldı. Sevgili eşim yemeğe misafir kabul edip edemeyeceğimizi sordu. Ne diyeyim şimdi kızsam ne olacak anlamaz:) -denedim biliyorum- Neyse arkadaşıyla gelince bende sofra kur, yetiştir derken fotoğrafı unuttum. Bugün yine aynı istekle mutfağa girdim ve çookkk sevdiğim ve bütün gün de hayalini kurduğum kıymalı bezelyeyi yapayım dedim. Sonuç mu hüsran arkadaşlar. Bilgisayarda otururken yemek yandı:((( Ben de bütün kızgınlığımı kocamdan çıkardım. Şimdi küsüz:)) Merak etmeyin çok sürmez bizde küslük. Anladımki bu aralar şanssızım mutfakta. Ben de dedim bu arada muhabbet'im çiçeğim'in sobesine girişeyim:) Valla bu sobe işinde çok becerikli değilim ama, idare edeceksiniz artık:)

Aslında Ben,

Çok tırsak, çok alıngan, çok kaderci ve takıntlı biriyim. İnsanlar beni bencil olarak bilirler ama ben hep başkalarının hayatını yaşarım. Çok vurdumduymaz derler ama alakam yok. Öyle görünürüm ama içimde ne frtınalar kopar kimse bilmez.

İlk kopyam
,
İlkokul dödüncü sınıfa denk gelir:) biliyorum çok erken bir yaş ama valla suça teşvik var kardeşim. Tek kız arkadaşım ilkokul öğretmeni olan babamın testlerini farkettiğinde daha doğrusu bizim testlerinde aynı olduğunu keşfettiğinde beni önce hırsızlığa sonrada kopyaya teşvik etmiştir. Hey sadece test olan sınavlardan bahsediyorum:) Babamın okuma ihtimali yok Allah'tan:)


Cep telefonum,
Samsung D900. Bir senedir kullanıyorum hala alışamadım. Nokia'dan başka marka kullanmadım bu yaşıma kadar. Aşkım'ın hediyesi olduğu için hala alışmaya çalışyorum:)

Aşk bence,

Vücudun ,beynin uyuşması. Bu uyuşukluk halindeyken insanın kendini yaralaması belkide kırbaçlaması. Ve uyuşukluk hali geçtikten sonra o yaraların korkunç dayanılmaz ağrısının hissedilmesi. (Aşk acısı) Ayy çok korkunç bir anlatım oldu değil mi?

En sevdğim bloglar,

politik cevaplardan hoşlanmam ben o yüzden samimi bir cevap vereceğim. Hepinizi seviyorum canlarım:) yanımda hissettiğim ve yanlarında olduğum arkadaşlarımı çok seviyorum.

Benim ilk sobede dilim yandı arkadaşlar o yüzden isim vermeye çekiniyorum. Bu sebeple okuyan ve cevaplamak isteyen herkesi sobeliyorum. Anlaştık mı?

16 yorum:

Unknown dedi ki...

Seninle aynı yemeği yapmışız bugün ama ben yakmadım çok ta güzel olmuştu bilseydim çağırırdım benim doktor yoktu birlikte yerdik:)))
Vlla ne yalan söyleyeyim bende pek hoşlanmam yatak odama girilmesinden:(

berfin dedi ki...

elçin'im o kadar canım istemiştiki gelirdim valla:)sende hoşlanmıyorsun demek. o zaman çok enteresan bir huy değilmiş canım.:)öpüldün şeker

Calimero Mutfakta dedi ki...

berfincim..
nasil yakin hissettim kendimi birden sana. bu sacma dedigin huydan bende de var sanirim az bucuk :):)
operim canim..

ümran dedi ki...

Bu yatak odası olayı bendede var..İnsanın mahremiyeti bence orası ve kayınvalidemin bile girmesine ifrit olurum..

kedi dedi ki...

Hiç politik olmamışsın;P
Linklerim nerde hatunuu:)

berfin dedi ki...

calimero'm
ya bende kendimi nasıl rahat hissettim anlatamam. Eşim senden bir tane daha yok diyordu. akşam gidince göstereyim de görsün:)öpüldün tatlım

berfin dedi ki...

limon'um
yaşasın bir tane daha buldum benden:)haydi kızlar toplanalım hatta dernek kuralım.yatak odamıza girilmesin diye pankartlar açalım:)Ya hadi sen haklısın kayınvalide yani.ulen insan öz anasına yapar mı?yok anacım ben değiştirmek istiyorum.Zira yarın çocuk olsa ne yapcaz:)ben ilk aylar yanımda istiyorum çocuğu.gelene ne dicez abla girme ben sorunluyum yatak odamı kimseye açamam mı dicem.kendimle bebeğimi kitlicem:)hoş kocam ben nöbet tutarım diyor:)öpüldün

berfin dedi ki...

biyoniğim kedim
valla ancak bu kadar politik olunabilir değil mi?:)
valla tatlım bende linklerini eklemek istiyorum ama teknoloji özürlü ben bir şeyi yanlış yaparda seni kızdırırım diye tırsyorum.Anacığım deki yanlış bişey yaptık şu internet aleminden silindiğimizin resmidir:)yusuf yusuf yani.Baksana tırsmışım senden ki kolay kolay olmaz:)Sen bir ara mail yoluyla anlat bana olmaz mı hocam.Yani herzamanki gibi ekleyebilirmiyim seni.Bilgi ver anacığım.hadi öptüm:)

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Canım arkadaşım, iyiki de sobelemişim seni.Ne güzel anlatmışsın öyle. Yemeğine üzüldüm canımcım. Eşinle de umarım hemen barışırsın. Böyle sebepten küsmeyin canım yaa. Öpüyorum kocaman canım.

kakaolusevgi dedi ki...

aslında tatlım bazen insan ille takıntılı oluyor özel mekanları diye düşündüğü yerler konusunda...
Ellerine sağlık yemeklere vallahi marifetli hanım.

berfin dedi ki...

muhebbetim çiçeğim sağolasın canım arkadaşım.sen bize bakma bizim küslüğümüz dakika sürmez:)benim ki kapris sadece:)öptüm şeker

berfin dedi ki...

kakaolum gerçekten takıntı kötü:)ama ne yaparsın işte takıntı.yok canım ne marifeti yemekleri yaktık tatlım ya:)ama saol yinede öptüm

anemon dedi ki...

ama ben sana yorum yazmıstım tüh genemi bağlantım kopmuş
aşkı korkunç değil bence doğru anlatmsıın cok acı veren bir duygu zaten gülze yasanamıyorsa
berfinciğim
senin blogundaki barnerri hangi siteden yaptın bende böyle yazmak istiyorum kendim yapmak istiyorum barneririmi fakat benim kullanmış olduğum bütün siteler kapatılmış yasa dısı yerlerdemi geziyordum ne :)))
şeyettiriverirsen sevinirim linkini

Mutluveumutlu dedi ki...

Bende sobelendim bu konularda ama daha yazamadım, sen ne kadar güzel ifade etmişsin kendini arkadaşım.
Yemeğede yazık olmuş ama sen daha güzelini yine yaparsın :)
Öpüyorum kocaman

berfin dedi ki...

civcivim tatlım bendede çok oluyor yorum şeysi.yazdım sanıyorum ama yok.anacığım şu başlık isminden mi bahsediyorsun.onu eda suner yaptı ban hediye.öyle siteden falan yapmamşıtır o.photoshopta yapıyo bildiğim kadarıyla.valla bilsem dükkan senin be tatlım:)ama bende arıyorum birşeyler bulunca sana haber veririm civcivim söz.öptüm

berfin dedi ki...

mutlum gördüm sende sobeyi yemişin:)bekletme sende bizi:)ayrıca yemek gitti bende daha iyisini yaparım diye avutuyorum kendimi:)ama o gün canım çok istemişti.oturdum ağladım biliyormusun:)böyle pis boğazım işte ben:)öptüm canımın içi.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails