10 Nisan 2008 Perşembe

^^Bak Burda Kim var^^

Bu kadar uzun süredir yazmayınca kelimeler ellerime dolaşıyor, aklım karışıyor. Evet biliyorum çok çok uzun zaman oldu. Herkesin aklını bulandıracak, kötüyü düşündürecek kadar uzun zaman. Ama ölüm yok ayrılık yok Allah’a şükür. Bunlar yoksa kötü bir şey de yok değil mi?


Evet yazmadım uzun süre yazamadım. Dedim ya garip bir bulut var başımda. Yazmayı bırak düşünecek hal bırakmıyor ki. Aklımdasınız her birinize uğrayıp kokunuzu çekiyorum. Yorum bırakamıyorum ama dedim ya kelimelerim düğümlü ne zamandır. Çözülecek diye bekledim ki hala bekliyordum ama muhabbetim çiçeğimin endişeli mesajını görünce anladım ki hepinizin yüreğinde aynı korku var ve ses verme zamanı. Varsın kelimeler düğümlü olsun varsın saçmalayayım ama yazayım dedim. Belki yazdıkça açılırım değil mi?


Bu kadar zamanda neler oldu kısa kısa anlatmaya başlayayım. Kayınvalidemin hastanedeki tedavisi devam ediyor. Doktorlar süreç çok iyi demesine rağmen ilaçların etkisiyle dış görünüşündeki değişiklikler bizi endişelendiriyor. Bu salı gittiğimizde kendisini tanımakta zorlandım dersem anlarsınız sanırım. Haftalardır yemek yemediği için normal olduğunu söylüyorlar ama hepimiz üzgünüz ve endişeli. Ama umudumuzu yitirmiyoruz ve dua ediyoruz. Eşim cumartesi akşamları hastanede refakatçi olarak kaldığı için ben annemlerde kalıyorum.


Hafta içi iş ve temizlik tüm zamanımı alıyor. Ayrıca sanki yeni saat uygulamasına hala alışamamış gibiyiz:) Eve varınca bir yorgunluk çöküyor nereye sızıp kalacağımızı şaşıyoruz:)

Eee ne sıkıcı bir hayata bürünmüşsün demeyin sakın. en büyük keyfim olan bahçeyle haşır neşirim ne haber. Çiçekler balkona çıktı, yeni çiçekler alındı. Hiiiçççç öyle acele yok hepsi yavaş yavaş. Arada incik boncuk aldım kendime kolye küpe yapıverdim. Pazar günüde kendime hediye aldım. Uzun süreden beri okumak istediğim iki kitabı alıverdim kendime. Biri Zülfü Livaneli Leyla’nın Evi, diğeri Ahmet Ümit Beyoğlu Rapsodisi. Ne güzel hediye seçmişim kendime değil mi?


Evet insanın yakınında hastası olunca yaptığı her şeyde kendini suçlu hissediyor. O orda yatarken acılar içinde bizim yaptığımıza bak diye geçiyor aklımdan hep. O yüzden Erkuş’a hadi şunu yapalım şuraya gidelim diyemediğim için ki diyemem de kendime oyalanacak aklımı dağıtacak yollar arıyorum.


Ne çok yazdım yahu:) Şaştım kaldım kendime. Hala performansım yerinde değil gördüğünüz gibi. Elimden geldiğince yazacağım çünkü gerçekten iyi geldi yahu :) Terapi gibi oldu valla. En kısa zamanda her birinize uğrayıp öpücük konduracağım.


Güzel haberle ve keyifli yazılarla dönmek ümidiyle sevgiyle kalın:)))))))

16 yorum:

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Canım benim, çok merak etmiştim seni. Msn ye notta bıraktım. Sne bana geri dönmeyince kötü birşey var sandım canım. Neyse ki iyiymişsin. Kayınvaliden zor bir süreçten geçiyor demek. Umarım toparlanır kısa zamanda. Doktor normal diyorsa demekki korkulacak birşey yok. Hiçbirşey kolay değil tabi. En başta moral önemli. Moral iyi oldumu yenilmeyecek hastalık yok gibi. Canım beni, korkutma bizi hep yaz olurmu.Öptüm seni kocaman.

Aylin Ünlü dedi ki...

Hayatta yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen bir şekilde devam etmemiz gerekiyor,sende böyle düşünmelisin berfin'cim,suçluluk duygusu hissetme çünkü ben elinden geleni ve belkide fazlasını yaptığına inanıyorum,umudunuzu yitirmeyin tabii ki.Bende duacınızım.İstersen haftaya cumartesi bir değişiklik yap ve bana gel,bu bir tekliftir:))Muhabbet çiçeği de sanıyorum bende olacak..

Unknown dedi ki...

sen ayline git bencede çünkü bende orda olacağım:):))))tabii ruhen....

iyi berfince iyi ol herşeye ama herşeye rağmen hayat tüm hızıyla devam ediyor,çiçeklerini bizede göster içimzi açılsın,bende bu aralar iyi değilim ama burda olmak iyi geliyor sende çok kaybolma olurmu:)
beni bağırttırma buralarda berfoo berfooo diye:))muck...

Mutluveumutlu dedi ki...

Yaşadıklarınız kolay değil tabi canım, bazen kelimeler düğüm düğüm oluyor. Olsun sen yavaş yava yaz, ara ara yaz, biz bekleriz. Sen iyi ol yeter ki...
Bende çoğu zaman kendime hediye alarak sevindiririm kendimi, en güzel şey insanın kendi kendi mutlu edebilmesi.
Öpüyorum kocaman seni

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Berfincim, evet Aylin'e gidecem haftaya cumartesi büyük ihtimalle. Ayın 19 una denk geliyo.Ayarlasana canım benim.LÜTFEENNN:))

Bendeniz.. dedi ki...

Evet sessizlik en uzun cümledir derler ya,oraya her şeyi koyabiliyor insan..
İnşallah iyi haberler verirsin,tedavi süreci çok yıpratıcı malesef ama yenicek inş.
Bir yakınının canı yanarken hiçbişeye hak görmemek hayatın nasıl gelip geçici olduğunu aniden farketmemizden dolayı oluşuveriyor.yoksa hayat devam ediyor.alışılıyor herşeye..
Küsme sakın yaşama..
performans gayet iyi,özlüyor insan yazmayı ama farkedemiyor başına geçmeden..
bak bende özlemişim seni...
sağlıcakla kal..

Esra :) - kadincablog.blogspot.com dedi ki...

Berfin'cim allah yardımcınız olsun. bir an önce şifasını versin inşallah...

Sanem dedi ki...

Çok çok geçmiş olsun canım. Uğrayamadım ne zamandır. Benim de hiç yazasım yok. Blog olayı hiç yok gözümde bu aralar. Acil şifalar diliyorum kayınvalidene. Sana da iyi hafta sonları.. Kendine iyi bak.

palyanço dedi ki...

umarım en kısa zamanda hersey yoluna girer Berfin'cim :) hayat ne kadar garip ama iste devam ediyor bir sekilde..

Aylin Ünlü dedi ki...

Elçin vallahi ruhen değilde bedenen olman taraftarıyım:)

Unknown dedi ki...

AYLİNCEM kimbilir belki bir dün bir yerde(umarım ve çok isterim)

anemon dedi ki...

kayın velidene acil sifalar canım ya
çok zor zamanlr yasıyorsunuz bu keein allhın izniyl atlatıcaktır
insanın kendisine kitap gibi bir hediye almasından daha güzel ne olabilir kii
kendie yalanıcak bir sey ler bulman da çok güzel
sık sık yaz bencede iygeliyor insan bu kesin öpüyorum kocaman kendine iyi bak

hayalperisi dedi ki...

nasilsin berfin iyimisin tasindim yazmaadim aklimdasin diye ugradim haberin olsun öptüm seni canimcim

bu aarda cok gecmis olsun allah sifa versin

denizanasi dedi ki...

acıya maalesef katlanmayı öğreniyoruz. yoksa bu kadar problemi insanoğlu nasıl kaldırabilir ki? bahçe ile de uğraşmanın tam zamanı. ne mutlu sana:)

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Canım ne diyelim hastalık zor iş. Allah şifa versin. Sana da kolaylıklar diliyorum. Kendine hediye vermek iyidir. Evet yazmak da iyi hissettiriyor.

Sevgiler...

Miras Avukatı dedi ki...

Çok güzel bir blog yapmışsınız, sizi tebrik ediyorum.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails