11 Kasım 2008 Salı

^^Öylesine^^

Yine uzun zamandır yazmamışım ne ayıp:) ama ne yaparsınız artık iyice ağırlaştım hantallaştım:) sürekli yorgun bitkin olmaktan bende sıkıldım ama sanırım bunlar iyi günlerim:)
İşyerinde bu son haftam. Pazartesi doktorumun dediğine göre doğum iznine ayrılacakmışım. Hatta yılbaşından önce bebeğine kavuşursun dedi ama ben bebek dayanırsa bir sakıncası da olmazsa yılbaşından sonra olsun istiyorum ki bir yaş büyük olmasın çocuğum:)
Bu aralar karnım deli gibi kaşınıyor. Çatlıyor mu acaba diyorum ama bir belirtide yok. Yağ sürmeye devam ediyorum. Gittiğimde doktora sormak için not aldım.
Bebeğe ufak tefek eşyalar almaya devam ediyoruz. Bu hafta sonu annem bir mont ablam bir ceket aldı. Çok güzeller ama çok komikler:) Kiraz bebe den alışveriş yapmaya devam ediyorum. Çok memnun kaldım. Hem çok hızlılar hem ürünleri çok iyi. Dün de bebek arabasını, biberon, oyuncak falan sipariş ettim. Büyük ihtimalle yarın elimizde olur. Bebeğin kendisinden başka eksiğimiz yok gibi.
Bebek mevlüt şekerleri için çok güzel bir site buldum. Şirket üzerinden sipariş verdim. Yalnız anlaşmalı olduğumuz kargo şirketi orda yokmuş. Bu sebeple kendi kargolarıyla göndereceklermiş. Aldığım ürün miktarı kadar kargo ücreti söyledi. Canım çok sıkıldı. İlk kez büyük şehirde yaşamadığıma isyan ettim. Hayır oralara yakın birileri olsa aldıracam ama oda yok. Bütün hevesim kırıldı. Buralarda bulamadım malzemelerini. Hazır yapan bir iki yer var ama onlarda insanı aptal yerine koyan fiyatlar istiyorlar. offfffffffffffff. Sanırım yapmaktan vazgeçmek zorunda kalacağım. Ama bir yandan içimde kalsında istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Neyse yine canım sıkıldı. Benden şimdilik bu kadar. İzne ayrıldığımda belki daha çok yazarım.

11 yorum:

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Canım benim sıkma sen o tatlı canını. Herşey hallolur. Şekerde olmayı versin cnm.Kaşıntı ablamdada olmuştu biliyorum. Sanırım doğuma yakın oluyor hep. Ama sen yinede sor doktoruna.Kendine ve bebişe iyi bak. Çok öpüldünüz :)

sufi dedi ki...

Canım; mevlut şekeri yerine yapsana bir loğusa şerbeti hazırla koy dolaba tarçınlı karanfilli baharatlı hem sende içersin bolbol sütün olur.Böyle ufak tefek şeylere tatlı canını üzme tamam mı.Bebeğin senin, endişesiz dingin huzurlu bir anne olmanı isteyecek eminim.Kolay gelsin erenler yardımcın olsun.Sevgilerimle.

Unknown dedi ki...

Karın kaşınırken ve hızla büyürken bir belirti vermiyor canım,canavar içinden çıkınca hepsi meydana çıkıyor:))hani moralini bozmak gibi olmasın ama gerçekler acı ne yaparsın,,amma velakın en azından benimki öyle oldu:))

mevlit şekerlerini ben gelirken getiririm demeyi çok isterdim:(

Mutluveumutlu dedi ki...

Canımm inşallah hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına. Ben bile buradan bebeğin doğum heberini almayı sabırsızlıkla bekliyorum :)
Kirazbabynin ürünlerini bende çok beğeniyorum, arada sitesine açıp açıp bakıyorum :)Bebek şekerlerinide inşallah gönlüne göre bulursun canım ama sıkma canını olurmu.

aquamarine dedi ki...

bencede yılbaşından hemen önce doğanlar bir ayın azizliğine uğruyor sonra:)
kaşıntı ablamda da olmuştu. annemlerin dedine göre bebişin saçları çıkmaya başlayınca kaşındırırmış:))

Gamzeli dedi ki...

Al benden de o kadar canım yaa, benim izine çıkmama daha 3 haftam var çabuk geçsin diye dua ediyorum, allahtan geçiyorda ama çok yoruluyorum sabahları çok zor kalkıyorum, allah yardımcımız olsun.. Allah hayırlısı nasıl ise öyle nasip etsin inşallah , öptüm canım, şeker içinde çarşınız varsa oradan al en uygunu böyle...

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Canımsın ya. Böyle şeylere üzülme kuzuuum. Bebişin de üzülür sonra. Sufim ne güzel demiş. Yap lohusa şerbetini misler gibi. Bolca sütlen ohhh.:)

Gökkuşağının Rengi dedi ki...

Bloğun çok güzel olmuş canım.Güzel haberi bekliyoruz.Kaşıntın normal gibi geldi bana.Doğumdan sonra geçer sanırım.Öptüm canım:))

kakaolusevgi dedi ki...

Belkide doğum iznindesin büyük ihtimalle canım.
Allah sana da şirin mi şirin bebeğini kucağına şamnı nasip etsin hayırlısıyla,ama sana tavsiyem,
bol bol bol dinlennnnn ve uyuuuuuu :))

Ela'dan Mektuplar dedi ki...

Demek o kadar az kaldı ha. Allahım inanılmaz güzellikler bekliyor seni. Hiç düşünme herşey süper olacak. Şimdi iyisin bebeğini koklayınca daha da iyi olacaksın inşallah. Yağları sürmeye devam devam devam:)

Unknown dedi ki...

berfooooo...bak yine kaçaksın...ne oldu yoksa erken doğummu yaptın..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails