23 Nisan 2012 Pazartesi

13+2..14. HAFTADAYIZ

   
             Zorlu bir 3 ay geçirdim.. birinci 3 ay bitmiş 14. hafta ile birlikte ikinci 3 aylık döneme girmişim. yazılanlara göre bulantılarım azalacak ve rahat bir dönem geçirecekmişim:)) duy da inanma:)

            Ama çok şükür ki yinede aliş teki kadar değil bulantılar ve çıkarmalar:) çekilenler unutulmasa insan bir daha hamile kalamaz zaten..dün eşime dedimki 'acaba üçünce de aynı olur mu?:) adamın gözleri açıldı ^^ne efendim 3 mü:)))^^ diyerek kekeledi herifim...

          neden ki şöyle zengin olsakkk, para sıkıntımız olmasa, çalışma derdi olmasa, valla yaparım 3 4 demem yaparım:))) kalabalık aile gibisi varmı yahu:)

         bu arada doktor 3 aylıktan bir cinsiyet tahmini yaptı:) ama ben kendimi hiiiççç hazırlamıyorum.. ama bir yandan da içim kıpır kıpır. kendimi hazırlamak istemiyorrum şimdiden öyle cinsiyet falan.. hele sağlıklı olsun kucağımıza gelsin de..gerisi boş valla..

       halimiz böyle biline şimdilik.. hepinize sevgiler..


sema

2 yorum:

renkler dedi ki...

Hayırlısı olsun canım. Hayatın en zevkli dönemlerinden birisidir bebeğimizi içimizde taşıdığımız günler. Hem de en kaygılı. En azından benim için öyleydi:) Herşey güzel olsun ve günler kolayca geçsin...

berfin dedi ki...

çok teşekürler. benim içinde öyle emin olabilirsin:)amin..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails