29 Ocak 2008 Salı

"Geç Kalmış Doğumgünü Yazısı"


Evet canlarım gelelim şu dananın kuyruğunun koptuğu güne:) yani malum şu doğumgünü partisine. Şimdi efenim ben öyle çok sürprizler yapan öyle koca kişisini şımartan(ya bunu nerde okumuştum şu koca kişisi söylemini kimden çaldıysam kusura bakmasın ) şu hoş hatunlardan değilim. Yani bu konularda iyiydim de eskiden. Neyse es geçelim oraları şimdi. Dedimki madem ben hiç sürpriz yapmadım bir yapayım tam yapayım ve hiç unutmasın. Unutamıcak ama iyi yönde mi kötü yöndemi o tartışılır:) Plan yapmaya salı günü gibi başladım. Önce Erkuş Bey'in ailece görüştüğümüz iki arkadaşını haberdar ettim ki onlarla ortak çalışabilelim. sonrasında yemek derken davetliler ve zaman. Plan şu idi: doğumgünü 22 ocak olmasına rağmen hafta içine denk geldiği için cumartesi yapılacak, iş yerinden erken çıkamaması için iki arkadaşı onu oyalıyacak herkes saat 7'de evimizin salonunda hazır olacak.

Perşembe günü beyimizin annesi ve ablası arandı. Ablasının kayınvalideleri geleceği için gelemeyeceğini bildirdi.Sonra annesi arandı ( bu arada ben görüşmüyordum ailesi ile ama tek derdim o gün çok mutlu olmasıydı. bu sebeple ailesi yanında olursa daha mutlu olur diye düşündüm.iyi halt ettim:)))) Annemleri yardım için cumadan çağırdım. Beyimize annemlerin misafirinin geleceğini ama fırın bozuk olduğundan bizde hazırlık yapacaklarını uydurdum,inandı:)) Akşamdan içli köfteyi, börekleri ve zeytinyağlı yaprak sarmasını hazırladım. cumartesi günü annem sabahtan ev temizliği ve kalan yemeklerle, ablamda süsleme ve diğer ayrıntılarla uğraşmış. Ben de erken çıkıp gelince mezeleri hazrladım.

Saat 6 gibi beyimiz aradı. Sinirden köpürmüş. Bizim çocuklar beni bekletiyor burda, ben eve gelecem diye tutturmasın mı haydiiiii:) Bende sakinleştirmeye çalışıyorum biraz dur bak bir bildikleri vardır diye:) Maksat annesigilin de gelmesi..Hemen aradım gelin beyimiz durmuyor diye. Neyse hemen çocukları aradım ve getirin onu buraya dedim:) Tam asansöre bindiklerinde çağrı attılar ve mumlar yandı,ışıklar söndü. Ellerimizde yıldız saçanlarla kapının önünde durduk ve kapı açılınca mutlu yıllaaaarrrrrrr:) allahım yüzünü görmeniz lazımdı. Sonradan başına gelecekleri bilmeden:)) çok ama çok şaşırdı ve çok sevindi yüzünden belliydi. Hemen gözleri ışıl ışıl parlamaya başladı. Hep öyledir mutluluğu gözüne vurur,sonrası malum. Sağolsun bütün arkadaşlarımız çok güzel bir ortam yarattılar ve güldük oynadık, göbecikler attık. Ortamın gerginliğini o an eşime yansıtmamak için dişlerimi sıktım. Zaten o kadar mutluydu ki insan nasıl o anı bozar hala anlayabilmiş değilim? Neyse yendi içildi göbecikler atıldı. Resimde de gördüğünüz gibi Erkuş bey kendinden geçti. Umarım sonunda kötü şeyler yaşamış olsada bu yaşgünü hafzasında güzel izler bırakmıştır. Eğer öyle değilse o kadar emek boşa gitmiş olacak. alttaki resimdede ertesi günün sabahında ablamın yaptığı ışıklı kapıda fotoğraf çekilmediği akıllarına gelince pijamalı falan demeyip ışığı yaktılar ve geçtiler karşısına. e onlar bu ayrıntıyı atlamazda ben atlarmıyım. Ablamın tabiri ile star gate'teki resiminiz internette canlarım:)) O ellerdeki yazılarda benim aldığım süsleme paketinde çıktı:) sünnet süsüymüşte:) Canlarım yazıyı burda keseyim ben yazmak iyide okumak güç olmasın:)hergünümüz böyle güzel başlasın ama böyle bitmesin:)
Sevgiler
Dip not: Mutlu yıllar erkan yazısı benim tasarımım:) Bizim şirkette aynı zamanda marangoz bölümü var.Harflerin kalıbını bilgisayardan çıkarıp ustaya verdim. En ince tahtadan bu harfleri kesip boyayın dedim:) Çok gülüp eğlendiler ama deli deyip geçmediler yaptılar sağolsunlar.

12 yorum:

Berrin dedi ki...

ne guzel bır suprız..cok hosuma gıttı..cokda keyıflı yazmıssın..ıyıde sonu kotu bıttı demıssın..ne oldu onu anlayamadım :))

Sanem dedi ki...

Güzel bir doğumgünü olmuş. Ellerine sağlık canım. Ne organizasyon ama! :)) Sonu neden kötü bitti bilemedik ama umarım kötü tarafını değil de, iyi olan yanlarını hatırlarsın hep. Mailini aldım. Az önce cevapladım bitanem. Çok öpüyorum seni.

Mutluveumutlu dedi ki...

Çok güzel ve titiz hazırlanmışsın canım. Eşininde iyi yönleriyle hatırlayacağına eminim. Maşallah yazısına bayıldım :) Maşallah tabi size...

berfin dedi ki...

BERRİN'İM
bundan önceki yazılarımda yazdığım o kötü ruh halinin sebebi bu geceydi.kayınvalide tatsızlık çıkardı ve canımı sıktı.o sebepten kötü bitti dedim.sonraki günlerde bu sıkıntı eşimle aramızı açtı.mevzu bu:)

berfin dedi ki...

sanem'im
sanunda anlaştık desene mail konusunda:)canım berrinede anlattığım gibi.eşimin annesi tatsızlık çıkardı.o sebeple kötü bitti sonu:
)umarım iyi yönleri kalır hep aklımızda

HAYAT dedi ki...

çok güzel sürpriz olmuş cnm , tam benim hayalimde ki gibi ...allah sizlere sağlık ,mutluluk ve huzur versin yazılarda çok hoş bende merak etmiştim nasıl yapmışsın bunları diye ,her zaman mutlu şeyler aklınızda kalsın:)

berfin dedi ki...

mutlu'm
canım arkadaşım sağolasın:)maşallah yazısını ablam gıcıklık olsun diye asmış:)kutunun içinden çıkınca erkanın göreceği yere asıvermiş:)dedim ya süsler sünnet süsü:)))) öptüm

berfin dedi ki...

Hisler'im
ben yoruma cevap yazarken gelmiş seninde yorumun ne hoş:)merak ettiğin şeyi yanıtlamış olmak ne güzel canım benim:)hayalindeki gibi bir parti ise ve sende böyle birşe düşünürsen ben sana fikir konusunda yardımcı olurum merak etme:)

Unknown dedi ki...

Ne güzel bir doğum günü olmuş birlikte uzun yıllar diliyorum :)

bende bugün doktoru sevindirdim:)))
süprizimle dövdüm onu:))

berfin dedi ki...

vaybe yakışır elçinime:)teşekkür ederim canım arkadaşım.

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

İyi ki şımartmamışsın:)
Nice yıllara olsun eşine:)

berfin dedi ki...

biyo'm
teşekkür ederim canım arkadaşım

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails