8 Mayıs 2008 Perşembe

^^Döndüm Sanırım:))))^^

Uzun çok uzun bir boşluk oldu. İçimde ve sayfamda. İçim yanıp tutuştu iki satır yazıversem şuraya, sesim çıkmadı. Kelimeler öksüz kaldı. Ama her gün buradaydım içim bunaldıkça, kafam bulandıkça geldim her birinizin mekanında soluklandım. Yanımda olan varlığını hissettiren tüm dostlara minnettarım. Bir kez daha ne iyi etmişimde katılmışım bu tufana dedirttiniz. Başsağlığı dileyen herkese teşekkür ederim ve Allah size bu acıyı yaşatmasın diyorum.

Şöyle eğlenceli bol gülmeli yazılar yazacağım zamanlarda gelecek yavaş yavaş. Şimdilik böyle yavan yazılarla idare edeceksiniz:) elçinim sen seslenince tırsıyorum yahu ben:) ahanda diyorum bizimki yine sinir yaptı seslenip duruyor. Yazmasam beni parçalayacak ama ne yazık ki bu sefer gerçekten dermanım yoktu yazamadım. Ama geldim yavaş yavaş da olsa renksiz de olsam geldim. Bu arada sevgili arkadaşım mesecinam kuzusuna kavuşmuş. Prensesim gözlerini açmış dünyaya. Prensesim hoş geldin huzur sağlık başarı mutluluk yakanı bırakmasın kuzucuk. Canım arkadaşım yavrunu bağışlasın Allah. Hepinizi özledim ama öyle sözde değil. Gerçekten özledim yahuuu:)

Biz de yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyoruz. Hayatın yüzümüze çarptığı tokatla sendeledik ama alışmaya çalışıyoruz. Ölüme nasıl alışılırsa:( ben kendimi bahçeye toprağa verdim. Ama öyle böyle değil saplantı halindeyim. Sokakta gördüğüm çiçekleri bende yok bundan deyip kökünden sökmeye kadar vardı yani durum vahim anlayacağınız.Ama avuç içi kadar olan balkonda adım atacak yer kalmadı. Dün de aynı kök sökme olayını yaptıktan sonra bizimki koptu artık:) hayır ben yapıyorum birde onu da yapmaya zorluyorum. Çok komik oluyoruz valla. Dün akşam görümcemden gelirken bana bir şey anlatıyor erkuşum. Tam kameraların yoğun olduğu yer. Benim göz ferfecir. Sevgili belediye yetkilileri yeni ne ekmiş diye aranmaktayım :) Tam kaldırımın yan tarafında horoz ibiğine benzeyen ama kadifemsi görüntülü bir çiçek gördüm. Bizimki de kendini kaptırmış anlatıyor. Etrafta insan, araba ve karşımızda kamera:) ben de şekil şu. Aaaa canım bu neymiş yahu ne ekmişler buraya dedim ve eğildim. Bizimkide çiçeği inceleyecem sandı garibim. Eğildim anaaa çok güzel yahu bu çiçek deyip bir tane çektim ve yürümeye devam ettim. Bizimki dondu kaldı orada ben yürüyorum:)))))))) döndüm hadi canım gelsene dedim bizimki başladı gülmeye bak dedi kamera var orda. Nerde canım dedim ve döndüm birde el salladım:=))) ya inanmıyorum sana diyor insan bir bakar gelen giden var mı bir de utanmadan el sallıyorsun kameraya diyor hiç yakışıyor mu sana J)) Gelip seni yakalarlarsa verecem adresini gönderecem hapise seni diyor. Bende gönder dedim hastaneden rapor alırım benim çiçek hastalığım var yahu saplantı oldu ne yapayım. Hem bunları belediyeden başka bir yerde görmedim. Görsem satın alırdım değil mi arkadaşlar:)))) Bunu yapmaya alıştın sen diyor. Gör bak yarın belediye adam dikecek buraya ve sen eğilip çekeceğin zaman ensenden yakalayıp götürecekler:))))) bende senin yaptığın gibi arkamı dönüp gidecem diyor:))))))
Ayyy neyse ne yahu.zaten onlar bizim paralarımızla ekiyorlar onları ne var beeeeee. Millet devleti soyup soğana çevirdi laf yok ben bir çiçek çalınca suçlu mu olacam. Yarından itibaren resimlere başlıyorum hiç merak etmeyin canlarım. Bak bulutlu başlayan konuşmamı, güneşli bir havada bitirdim. Yazdıkça yazdım yahu elçiiinnn geldim işte al buyur okuyacaksın hepsini. Kelime atlarsan gebertirim:))))))

Kızlar hepinizi ama hepinizi çok özledim. Tekrar çok teşekkür ederim varlığınız ve desteğiniz için. Öpüyorum sizi en sulusundan:=)))iğrencim değil mi?

18 yorum:

Unknown dedi ki...

oKUMAZMIYIM BEN HEÇ SENİ,BEN SANA KIZARMIYIM HEÇÇÇ,BENDEN TIRS TABİİ ACIK ÇÜNKÜ BEN BELEDİYEDE ÇALIŞIYORUM ONA GÖRE HEUEHUEHEUE:)

CANIM DÖNMENE ÇOK SEVİNDİM,BULUTLARINIZ DAĞILMIŞ GÜNEŞ AÇMIŞSINIZ BUNA DAHA ÇOK SEVİNDİM,SENİ ÇOK ÖZLEMİŞTİM ONDANDI BAĞIRMALARIM,MAKSADIM KORKUTMAK DEĞİLDİ AMA KORKMANDA İYİ OLMUŞ HANİ:))BEN SEVİYORUM SENİ BERFOMMM BENİM...

AMAN BİR ÇİÇEK DEĞİL BİN ÇİÇEK SANA FEDA OLSUN BERFOOO,AMA HERKEZ SENİN GİBİ DÜŞÜNÜRSE YANDIK BE:))
ÇİÇEKLERİNİ BİZEDE GÖSTER AMA OLURMU:)
SENİ ÇOK ÖPÜYORUM EN SULUSUNDAN:)BİR DAHA BU KADAR KAYBOLMA:)
HADE KAL SAĞLICAKLA BAK YORUMUMU BİTİREMİYORUM BİR TÜRLÜ ANLAYA YANİ:)))

Unknown dedi ki...

AYRICADA GÖRDÜĞÜN ÖZRE İLK YORUM BENDEN OLMUŞ SEVGİLERİMLE VEEEE 2.YORUMDA BENDE HEUEHUEHEUEHEUE......

berfin dedi ki...

YA ABLA SÖYLEME SAKIN AMAN HAAA:)))
canımın içi biliyorum ben seni ve bende seni çok seviyorum.bazen diyorum ki içimden şu elçinim bana bir kızsada kendime gelsem:)yok canım kimse benim gibi düşünmesin zaten benden başkasını yaparken görürsem kızıyorum ben:)çok kişi yaparsa olmaz tadı kaçar yahu:)))resimler akşam yada yarına gelir merak etme çok var çok göstereceğim çiçek hiç merak etme:)ayrıca buda benim ilk yoruma cevabım bak bende durduramıyorum kendimi:)
ohhggghh ne güzel oldu yaaa.özlemişim.
hadi öpüyorum seni tatlı kadın ama ben en sulu öperim ona göre:)mucckkk oghhhhhhh

berfin dedi ki...

eee al ozaman 2, yorumada cevap olsun.:))))yavruşimmmm

Bendeniz.. dedi ki...

Berfin,hoşgeldin bitanem be,hem de çiçeklere sarılıp geldin ha,bayıldım valla bende fesleğenlerle başladım bakalım nasıl olucak daha,hastalık bu hakikaten bi ara bende tutulmuştum:))
canım benim nasıl sevindim geldiğine,dün gece seni sobeleyeyim dedim sonra vakti olmuyordur henüz dedim,baktım yazı da yok,o zaman ebesin,hadi sende anlat bakalım nasıl olucaksın yaşlandığında..
öpüyorum çok..

Mutluveumutlu dedi ki...

Süperrr, ne çok özlemişiz seni çiçek canavarı.
Bazen bulutlu, bazen güeşli olacak tabi, burasının tadı orada...
Öpüyorum canım seni

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

CANIM BENİM, HOŞGELDİN. ÇOK ÖZLEDİM SENİ. ÇİÇEKLERİ ALDIN İYİ ETTİN CANIM. EK TUTARSA BANADA VER BİR DAL :) VALLA GELİR ALIRIM BAK YAKINIZ ZATEN ONA GÖRE. SENİ BÖYLE GÖRMEK ÇOK MUTLU ETTİ BENİ. BİRDAHA HİÇ BULUTLA ROLMASIN ÜZERİNİZDE. HEP GÜNEŞLİ OLSUN EVİNİZ CANIM BENİM. ÇOK ÖPTÜM SENİ. UMARIM EN YAKIN ZAMANDADA GÖRÜŞÜRÜZ. BAK BİZ AYLİNCİĞİMLE TANIŞTIK BİLE :)
KENDİNE İYİ BAK CANIM ARKADAŞIM.

Tabiat Ana dedi ki...

sevgili berfin,
yazını burda bulmak çok hoş:)
hoşgeldin..

Sanem dedi ki...

Hoşgeldin canım. Eski neşene tekrar kavuşman ne güzel. Çiçek macerana çok güldüm. Balkonundan isteriz artık bir fotoğraf, çok merak ettim. Cıvıl cıvıldır şimdi orası.

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

Berfin
Kayınvaliden için başınız sağolsun canım:(
Hayat devam ediyor ve biz senin bu haline alışkın değiliz.Hadi baharla beraber cıvıl cıvıl yazılarını yaz:)

berfin dedi ki...

bendenizim
hoşbulduk canımın içi.fesleğenler le başladıysan devamı da gelsin. bende feslğnle başlamıştım dikkat et:)))
sobene hemen cevapğ vericem tatlım merak etme.bende sizinle olmaktan çok mutluyum.
cadıyı ve seni öperim.

berfin dedi ki...

mutlum
evet ebn bir çiçek canavarıyımmm:))))))
tadı orada zaten değilmi iyi kötü herşeyin yaşanması. bende seni öpüyorum canımın içi.

berfin dedi ki...

muhabbetim çiçeğim.
tabiki veririm ne demek:))sen yeterki çiçek de:)demek tanıştınız haaa.haklısınız bana kalsaydı işiniz yanmıştınız:))
inmaşallah en kısa zamanda görüşeceğiz merak etme sen:)
öpüyorum tatlım

berfin dedi ki...

muhabbetim çiçeğim.
tabiki veririm ne demek:))sen yeterki çiçek de:)demek tanıştınız haaa.haklısınız bana kalsaydı işiniz yanmıştınız:))
inmaşallah en kısa zamanda görüşeceğiz merak etme sen:)
öpüyorum tatlım

berfin dedi ki...

tabiat anam
sağolasın.böyle karşılanmak beni nasıl mutlu etti anlatamam.yüzünü bile görmediğim insanların varlığımdan hoşlanması çok tuhaf ama güzel bir duygu.sağolsın öpüyorum

berfin dedi ki...

sanemim
evet cıvıl cıvıl.szizin için çektim ama daha bilgisayara aktaramadım malesef.en kısa zamanda söz.öpüyorum seni ve kuzunu:)

berfin dedi ki...

biyoooom
kalp kalbe karşımıdır nedir.inanmazsın belki ama yorumlara cevap yazarken içimden dedimki biyo hiç bana uğramıyor demekki bir başsağlığı bile dilemedi bana.
yeminle bak.o sırada senin yorumun geldi.sağolsın allah sizden uzak etsin.sanada çok geçmiş olsun yanığın için. cıvıl cıvıl yazılar gelecek:)öpüyorum seni ve kızları.

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

Ohhh
sol omzum hafifledi bayaa:)
Günaaamı almışsın...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails