18 Haziran 2008 Çarşamba

^^Özet^^

Yazmayalı hayatımda çok değişiklik yok. Hala bol ögggglemeli, sefil uyumalı, tatsız tuzsuz günlerim devam ediyor. Geçen gün alt komşumuzun söylemiyle- ki 2,5 senedir ilk kez merhabalaştık- benim sabah akşam ögglemerime bütün apartman sakinleri şahit oluyormuş. Allah’ım ne utanç verici. Artık apartmanda kimseye görünmemek için ekstra çaba sarfetmem gerekecek. Yoksa kadın erkek çoluk çocuk o tuhaf acınası ve bir o kadarda iğrenç sesleri çıkaran beni parmakla gösterecek:))))))) rezalettttttt

Geçen akşam arkadaşımızın düğününe gitmek için hazırlanırken bir şok daha yaşadım. Hiç yemek yiyemezken nasıl oldu da kıyafetlerimin hiç birine giremedim anlayamadım. Şaşırdım:)En bol pantolonlarımı denedim yemedi anacığım. Geliyorlar ama kapanamıyorlar. Hal böyle olunca giydim bir elbise oda zar zor gittim. Ee şimdi ben dolap mı yenileyeceğim nasıl olacak diye düşünüp duruyorum. O kadar kıyafet ne olacak nereye gidecek bilmiyorum ki. Hayır daha şimdiden giremediysem bir daha hiç giremem diye korku kaplamadı içimi desem yalancı olurum:))

Bahçemle sulamak dışında ilgilenemez oldum. Ama onlar bana yardımcı oluyor. Petunyalar gürleşmiş. Her balkona çıktığımda mis gibi kokularını çekiyorum içime. Aldığım yeni sakızlı sardunyalar çiçeğe durmuş. Afrika menekşem bile çiçek açmış. Hatta dalından acaba tutar mı diye denediğim dal bile mini mini yavrular vermiş. Bu en sevindiğim olaydı. Ya o kadar ilginç ki birde. Fotoğraflayıp göstermem gerekenlerden biri bu. Yeni aldığım daha doğrusu hediye gelen bir çiçek var. Adını bende bilmiyorum. Sarmaşıkgillerden sanırım. Açık eflatun renkte çiçekler açıyor. Resmini koyduğumda aranızdan biri adını söyler belki. Edindiğimde üstünde bir iki çiçek vardı. Bu sabah batkımda hem tomurcuk dolmuş hem de çiçek. Yani bahçede şenlik devam ediyor. Ama ben bu sene bu şenliğin tadını çok çıkaramadım. Hatta size bile yaşatamadım. Bir başlasam devamı gelecek ama önce fotoğraf çekmem gerek. Eve gidince bir saat ayakta kalabilsem olacak ama nafile canlarım. Şimdilik sözlü idare edin beni. Resimli yazılara geçmem yakındır:)))

Benden şimdilik bu kadar. Hayatım eski düzenine kavuştuğun da bende normal insan haline döndüğümde anlatacak paylaşacak çok şey olacak. Değil mi? Yani ben normale dönecem diye umut ediyorum. Hayır bu böyle devam edecekse biri beni bu rüyadan uyandırsın:)))))
Öpüyorum hepinizi.sevgiyle kalın canlarım.

21 yorum:

Esra :) - kadincablog.blogspot.com dedi ki...

çok güzel haberler bunlar berfin'cim. bunun da keyfini sür boşver bol bol öğür :)

Unknown dedi ki...

annem daha erken değilmi elbiselere girememek:))olsun değer ama o herşeye ,,alsın babası sana yeni yeni şey ler canım aaa:))

bahçeni merak etim valla göster en yakın zamanda kendini iyi hissedince,çokta üstüne gelmemyim sen GEBESİN annemmmmm...

Aylin Ünlü dedi ki...

Berfin'cim parmakla gösterildiğin olay bence mükemmel ya:)Boşver bir süre sonra geçecektir bulantıların.Keyfini bozma.
İçine sığamadığın kıyafetlere veda etm3eyi bilirim aslında pek duygusal anlar onlar,hele içlerinde en sevdiğim dediğin de varsa.
kendine çok iyi bak olur mu öpüyorum

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Canım benim,zor bir hamilelik geçiriyorsun. Ama o tatlı bebeği hayırlısı ile kucağına aldığında bunları unutacaksın. Kıyafetlerin içine nedne giremiyorsun ki daha çok erken değilmi.Bebeğimiz büyük olacak sanırım.
Çiçeklerin iyidir merak etme sen kendine iyi bak canım. Öptüm kocaman seni.

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Tadını çıkar bu günlerinin. Doğduktan sonra başlayacak asıl öğürmeler, böğürmeler kuzum.:)) Allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin inşallah.

Kıyafet konusunda abartmadan, bir iki hamile pantolonu, bir elbise ve daha sonra da giyebileceğin tarzda bol tunikler alırsan, rahat rahat geçirirsin bu dönemi. Sonra o kıyafetlerin hepsi çöpe gidecek yahu.:(

Öperim canım...

Gamzeli dedi ki...

Ayy canım sorma o öğürmeler ne kötü değilmi, ben daha az önce yaptım o işi , şimdi artık sabahları oluyor sonra geçiyor kötü vallahi ama içinde canlı birinin olması onu unutturuyor.

Öpütm canım

berfin dedi ki...

KADINCA ESRAM
canımın içi kendimi öyle kandırıyorum zaten ama inan hayatta en korkutuğum şey öggleme olduğu için eee malum bu kadar sık da olduğu için bu işin hiççç keyfi yok:)
ama yinede sağlığı için dua edip çekiyorum:)))
öptüm

berfin dedi ki...

elçin yavrimm
valla bende anlamadım.tartılarda kilo almadığımı gösteriyor ama ben giremedim valla.ya ne bileyim çok su içiyorum ondanmıdır acaba bilemedimki.hoş gerçi hepsi daracıktı zaten giremem normal.
eee en çok adam sevindi zati.o daracık pantolanlara minicik badilere sığamdığıma:))))
ya canımın içi ben nasıl istiyorum şu bahçeye bir dalmayı bir bilsen.zaten bir girersemde çıkmıcam sanırsam:)))
öptüm yavrimmmm.

berfin dedi ki...

aylinim
yapma kurban olruum rezil oldum adamlar ne anlar mükemmelden:))))
ya evet aylin ben yazlık kıyaftelerimin tamamını çok seviyorum.ve giyemicek olmak çok üzücü:((((
öptüm

berfin dedi ki...

muhabbetim çiçeğim
herkes aynını söylüyor ama ben hala o duyguda değilim.evet zor geçiyor ama allah sabrınıda verdi.bebek büyükmü olacak bilinmez ama benim büyük olacağım kesin:))))
öptüm

berfin dedi ki...

incegülümmm
valla haklısın galiba.ben şimdiden korkmaya başladım sonrası için:)))duan için sağol canım benim.inşallah sağlıklı hayırlı olsunda.
şimdilik iki tane hamile pantolonu aldım.bugünde o tunuiklee bakıcam.dediğin gibi çok abartmak istemiyorum.bakalım.hayırlısı olsun.
öptüm.

kakaolusevgi dedi ki...

Canım iki yazını da okudum,üzüldüm.
Son yazında da birden hayatımda çok şey değişti deyince,düşük tehlikesi geçiriyordun ya diye bebek için çok korktum ki Allah'a çok şükür bebek de sen de iyiymişsin.
Herkesde hamilelik faklı reaksiyonlar gösteriyor işte.Ama biz anneler olarak ne çekiyorsak,anneliği öğreniyor ve kıymetini anlıyoruz.
Yine de bu kadar derdine rağmen ,umutlu ve bardağın hep dolu tarafını gören yazılarına ve düşüncelerine bayıldım.Maşaallah
Elimden geldiğince ben de öle olmaya çalışıyorum.Yoksa haytta insanın sorunlar olmuyor mu?Hep var ama devamlı kendini üzmeye değmez.
İnşaallah canım,en kısa zamanda tüm şikayetlerin geçsin,rahat bir hamilelik geçir.
Senin için dua edicem,tüm hamile arkadaşlarım için ettiğim gibi.
Çok öptüm seni.

denizanasi dedi ki...

hamileliğin tüm nazını fazlasıyla yap.. ben yapmadım . hala pişmanlık duyarım.. o yüzden ep tavsiye ediyprum :))

Asortik Krep dedi ki...

Çiçeğin resmini bekliyorum :) Adı için..

Adsız dedi ki...

CANIM davetiyeni gönderdim:) ben yorumun cevabını görmemişim ondan geciktim özür dilerim... geldiğinde yandaki bebek takip şeysinden kopya çek de sen de yap bebişin doğumuna kaç hafta kaldığını bilelim olur mu?
çiçeklerinin resmini yayınlarsan söz bende benimkileri yayınlıycam:))
ilk haftalar ben hiç öğhlemedim de çooooook uyumuştum şimdi acısını çıkartıyorum:))

Gökkuşağının Rengi dedi ki...

Canım ben yeni okudum hamile olduğunu Hayırlı uğurlu olsun şekerim.Aman dikkat kendine artık,bebişe:)
Benim arkadaşımda böyle hamile kaldığında tanıyamadım öyle kilo aldıki ama şimdi o kilolardan eser yok:)
Öptüm canım.

Unknown dedi ki...

befooooooo

Aylin Ünlü dedi ki...

Oy oy oy bebiş için çizelgede koymuşsun,umarım iyisindir Berfin'cim,çok çok öpüyorum.

denizanasi dedi ki...

ama hadi bekliyoruz:)

kakaolusevgi dedi ki...

Tatlım iyi misin?Merakta bırakma bizi.

berfin dedi ki...

bana yazan ve beni merak eden herkese ama herkese teşekkür ederim.hepinizi öpüyorum..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails