6 Nisan 2010 Salı

KARDELENLER SOLMASIN

sevgili dostlar,
bugünlerde durmadan, usanmadan bu kampanya için uğraşıyorum. mail atmadığım başvurmadığım kapı kalmadı. sonuçlar beklediğimizden iyi, öğretmenlerimiz çok mutlu. face deki gurbumuz 506 üyeye ulaştı. 198 adet + sayısını bilmediğimiz 8 koli kitabımız oldu. bu nasıl mutluluktur anlatamam size. bu işten keyif alan o kadar güzel insanlarla tanıştım ki. gerek tel den gerek mailden  o kadar destek verici ve teşvik edici sözler duydum ki.
hatta çoğu insan bu kampanya bitsin başka kampanyalara başalayalım. bu grup hep var olsun burda dedi düşünebiliyormusunuz.
bu kampanyadan sonra  yine van da bir anaokulunu yaptırmaya karar verdik. türkçe bile konuşamayan o çocuklara okul öncesi eğitim vermeye çalışan öğretmenlerimize destek olacağız..
bu kampanyaya destek veren yanımda olan arkaşlarıma buradan teşekkür ediyorum. sevgili laçin blogunda banner hazırlamış ve yazmış. sevgili tuana, sevgili hayatımdaki d'ler.sevgili selfet benim gördüklerim bunlar.
sizden ricam blogunda yayınlayan bana destek veren dostlarımın bana yorum yazarak adlarını bildirmeleri. çünkü grup sayfamızdan da onlara teşekkür etmek istiyorum. bu hem üyelerimiz için hem de sizin emeğiniz için önemli..rica ediyorum bana isimlerinizi bildirin ve sakıncası olmayan arkadaşlarımın bloglarını duyurarak bir de gruptan teşekkür edeyim..
umarım kardelenler için çok güzel işler başarırız..

3 yorum:

Burcu Çalışkan dedi ki...

ne kadar yürekten bir şekilde uğraşıyorsun berfin, harikasın

Unknown dedi ki...

Ugrasiniz icin cok teseekur ederim herkes adina, ilk firsatta ben de ayni amac icin calisacagim, hep aklimda olan yuregimin istedigi ve firsat kolladigim bir calisma bu, sizin adiniza cok mutlu oldum, yurekten tebrik ederim....Yelda

berfin dedi ki...

BURCU çok teşekkür ederim. yürek işi zaten. olmasa olmaz değil mi?
yelda cım
bende teşekkür ederim.yanımda olduğunu hissetmek iyi geldi..umarım herkes böyle işlerle uğraşma şansı yakalar..ozaman daha iyi anlayabilir herkes..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails