14 Haziran 2012 Perşembe

21 hafta

 bu hafta ne oldu bilmiyorum ama herşey kapkara oldu.. bir asabiyet, bir nefret bir kötü düşünceler bulutu.. resmen depresyon hali. hala çok net bebek hereketlerini hissedemiyorum.. bunun etkisi de çok bu durumda.ultrasonda normal görünüyor herşey ama aklım yüreğim hep kötü düşünce ile dolu.. dağıtamıyorum bir türlü. kimseyi görmek istemiyorum.. her yerimde ağrılar var. belim ağırıyor, göbek deliğim ağırıyor. hep bir ağrı hissi. lohusa depresyonu vardı da hamilelik depresyonu da mı var.

kötü düşünyorum diye mi başıma iş geliyor yok sa başıma kötülük geliyor diye mi kötü düşünyorum anlamadım. dün oturduğum sandalye küt diye kırıldı yere düştüm. kalktık hastaneye gittik. oturdum bir saat ağladım. doktor kötü bişey yok dedi. bebek iyi dedi. yine ağladım.

zaten sıcaklar birden geldi. duş alsan yok, klima desen olmuyor.. offffffffff. yazarken bile bunaldım.
bir an önce geçsin istiyorum bu hal.. bu kadar umutsuz mutsuz olunmaz ki..

sema...

5 yorum:

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

canım yaa karamsar olma. benimde 18 haftalık oldu. herkes hareketini hissetmen lazım diyor yok hissetmiyorum. ağrılarım benimde oluyor. hemen yoruluyorum. dikkat et sende. karamsar olma olurmu canım. opuldun.

berfin dedi ki...

canım çok sağol.elimde olsa keşke de merak etmesem..allah tamamına erdirsin. yok senin için daha çok erken:)) onu biliyorum:)allah tamamına erdirsin.

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

canım facebookdanda haberleşiriz. bende eklisin ama sana ordan ulaşamıyorummm. kullanmıyormusun

Unknown dedi ki...

karamsar güzel gebe arkadaşım benim:)))içini ferah tutacaksın allaha sığınacaksın oldu bitti,yok birşey relax herşey yolunda okeyy hadi bakalım topla kendini,esintili yüksek yerlere git götürsün enişte,bol oksijen çek ciğerlere bol dua ,tamamdır...hadi bir sonraki postta bu karamsarlığı görmiyeyim silerim heeeee :))))))canımsın...

Mucit Anne dedi ki...

Merhaba!

Şu an ben de 12.haftadayım ve 2. gebeliğim. Merak etme derim. :) Ben de ilk gebeliğimde geç hissettim. Doktorum plasenta bebeğin önünde biraz geç hissedeceksin ama bebek gayet iyi demişti.

Allah hayırlısıyla kucaklarımza almayı nasip etsin.

Sevgilerle...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails