21 Ocak 2013 Pazartesi

BİBERON SORUNU

ilk çocuğuna sütt verememiş bir anne olarak 7/24 yağmurun ağzına meme dayadım.allaha şükür süt gelmesini sağladım.sağdığımda gelmeyen sütüm o emdikçe geldi. kilo alımıda doğru yolda olduğumu destekleyince ben ne emziğe ne de biberona dönüp bakmadım. ancak 3 ayını dolduran yağmura önce emzik denemeye başladım sonuç mu* tabiki hüsran.ağlama krizleri ve boğulma halleri. hadi bunu boşver dedik ve biberon denemelerine başladık ama malesef.bu da geri tepti. şimdi her cumartesi işe gitmek zorundayım.sütümü sağıp bıraktım ama malesef açlıktan ağlıyor ağlıyor yatıyor dedi annem.
doktora danıştım ancak bunun bir yolunun olmadığını söyledi doktor.chicco silikon başlık,bambino, nuk denediğim biberonlar arasında ama zerre yol alamadım.işe başlamama az kaldı ne yapacağımı bilemiyorum.
vvarsa bir çözüm yolu bir zahmet yardım edin a dostlar:)
sem@

3 yorum:

mariposa dedi ki...

Bu sorun bizde de hala devam ediyor 14 aylık oldu:) Yani aslında biberon almaması sütün devamlılığı için güzel de bırakıp gitmek zor oluyor. Damlalıkla verdirmiştim ya da kaşıkla ama o da verimli değil ve de çok uğraştırıyor. Sizinki küçük, ben 6 aydan sonra sağdıklamı kahvaltılara ve meyvelere ekleyip verdim ama sizin damlalıktan başka çareniz yok gibi gözüküyor. Ben çok sıkıntıda olduğumda çanta gibi annem ve bebeği heryere taşıdım. En kötü ihtimalle emzirmeye getirebilirler, tabi makul bir mesafeyse...

berfin dedi ki...

mariposa uzaklık makul ama 2 çocukla annem çok zor gelir.eve devamlılık anlamında doktorda çok iyi diyor ama ilerisi içinde biberon alması gerekiyor:)))damlalık iyi fikir.birde onu deneyeyim:)

Unknown dedi ki...

bakkallarda satılan fatoş markasını dene:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails