9 Ekim 2007 Salı

"Hastalık Devam"

canım arkadaşlarım beni merak eden,arayıp soran ,iyi dileklerini bırakan herkese teşekkür ediyor ve öpüyorum.anlatacak çok şey birikti,hepsini toparlıyorum.ama hasta halimle işe koşturuyorum, akşam eve varır varmazda yatağıma sığınıyorum.hal böyle olunca da sadece arkadaşlarımı okuyup,onlara ses vermekten başka birşey yapamıyorum.kırgınlığım geçti ama bu seferde diş ağrısı yapıştı yakama. çok korkuyorum dişçilerden hemde çok.erteleyip duruyorum randevuyu.ama bugün 4.00 te mecbur gideceğim.ağrıların daha çok artmasından korkuyorum.eee bir panik atak hastası olarak bu durumda sakin olmamı bekleyemezsiniz değil mi? kına gününü ayakta atlattım.ama sonlara doğru huysuzluğum diz boyuydu.en son kim gelirse gelsin ben gidiyorum dediğimi hatırlıyorum:)ama o kadar kastımki kendimi,şenlik sonrası çay ve muhabbet faslı çekecek halim yoktu.pazar günü sadece uyuyarak geçti dünde öyle ve sanırım bugünde öyle geçecek.şu dişimdende kurtulayım söz herşeyi anlatacağım sizlere.hoşçakalın.

5 yorum:

Mutluveumutlu dedi ki...

Canım tekrar çok geçmiş olsun. Dişçi randevunda inşallah çok iyi geçer.
Sen iyi ol yeterki, ayrıntıları sonra öğrensekte olur :)
Öpüyorum çok

Fatma dedi ki...

Berfincim geçmiş olsun, kırgınlığım geçti diye fazla yorma kendini, hala istirahat etmen lazım.
Diş hekimiyle randevun iyi geçmiştir umarım. Kendine iyi bak:)

berfin dedi ki...

mutlum çok sağol.dişçi randevum çok iyi geçmedi.beklediğim gibi diş ile ilgili bir problem değilmiş.çene ile ilgili problem.hayırlısı olsun ne deyim.çok sağol arkadaşım.bende seni öpüyorum.

mabel'im çok sağol canım benim ama inan ayakta geçirdim sayılır.dinlenecek vakti bir bulabilsem çok şey yapacağım ama hayırlısı:) çok sağolun desteğiniz için.iyiki varsınız.

Sanem dedi ki...

Geçmiş olsun canım. Sen geldiğinde biz de buralarda seni bekliyor olacağız merak etme :) Önce iyileşmeye bak.

Tijen dedi ki...

Geçmiş olsun sevgili Berfin. Tedavin çabucak ve başarıyla yapılır inşallah.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails