1 Ekim 2007 Pazartesi

"Premature Bebekler"


Kaplumbağa tanıştırdı beni bu minik dünyayla. Birşey yapmalı dedim. Bilgiye ulaşmayı kolaylaştırmalı dedim. Herkes koşmuştu yanıma moral vermeye. "Bilmem kimin bilmem kiminin de erken doğmuş çocuğu. Endişelenme. Geçer" Nasıl geçer ya? Kendi çocuğu erken doğan hiç mi yok? Bu bir şehir efsanesi mi diye sorarken kendime... Yavaş yavaş toplanmaya başladık. Şimdi 60 aileyi geçtik. Gittikçe artıyoruz.
Önce elektronik posta ile birbirimize moral verdik. Bakın bu çocuklar büyüyor dedik. Yalnız değilsiniz dedik. Derken bir sitemiz oldu el yordamıyla kör topal:) Pinocum bu şahane logoyu yapıverdi bize hiçbirşey talep etmemişken üstelik, sırf içinden geldiği için.

Şimdi sırada hastaneler var. Hastanelere pano koymak istiyoruz. Bu panolara moral verici yazılar asmak, yalnız değilsiniz demek istiyoruz. Yapacak çok iş var. Belki zamanla kuvöz sayısı bile artırılabilir. Hayatın kıymetini hepimizden çok bilen bu bebekler için siz de bir ucundan tutar mısınız? Sesimizi duyurmak için yanımızda olur musunuz?

www.prematureyiz.org

sevgili sardunya bizlere seslenmiş arkadaşlar.asortik'im yer vermiş sitesinde.siteye göz gezdirdim,anne değilim ama anneler duygularını o kadar içten anlatmışlarki taş olsanız hissedersiniz.allah herkesin çocuğunu korusun ve sağlık versin.onların seslerini daha çok kişiye duyurmak için ele ele vereceğimizden şüphem yok.




5 yorum:

Sardunya dedi ki...

Çok teşekkür ederim Berfin. Yanımda olduğun için. Tüm o çocuklar adına, moral bulan anneler adına teşekkür ederim.

berfin dedi ki...

ahh sardunya ne demek.sen aileden uzak mı sanıyorsun beni:)ben hep sizinleydim zaten.daha çok destek vermek daha çok katkıda bulunmak isterim.teşekkür senin hakkın ki bizi bu dünyaya dahil ediyorsun.her zaman yanındayım şüphen olmasın.kaplumbağa ve aktrise öpücükler..sana ve eşine sevgiler.

kakaolusevgi dedi ki...

bebekler öle masumlar ki,Allah herkese çocuğunu bağışlasın.

berfin dedi ki...

evet sarışınım çok masumlar ama herkesin çocuğu şanslı olmuyor.siteye bir göz atarsan sende göreceksin.onların seslerine bizde kulak verelim.onların yanında olalım.hiç birşey yapamazsak sitemizde bu yazıyı yayınlayalım arkadaşım.öpüyorum

Aylin Ünlü dedi ki...

Siteye az sonra girip bakacağım..Benim oğlumda 36 haftalık doğdu,çok prematüre sayılmasada erken doğdu işte..Sağlık problemlerimiz var ciddi boyutta ama yine de kendimize yetmeyi,mutlu olmayı biliyoruz,öğrendik.Elimden gelen birşey olursa bende seve seve yardıma hazaırım..Şimdi siteyi incelemeye geçiyorum,sevgiler..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails