27 Kasım 2007 Salı

"Gece Lambaları"

Bu lambalar sevilmez mi arkadaşlar bir bakarmısınız. Bunları gördüğümde kendimi hangisini alsam diye düşünürken buldum:) Kendime değil birgün olmasını istediğim çocuğuma:) Doğmamış çocuğa don biçmek diye buna mı derler yahu:) Gülen yüzü bol bir yazı yazıyorum ne güzel değil mi? Saptığımız konuya geri dönersek, gerçekten rüya gibiler. Çocuk odasında hatta yatak odasında herika durur. Aşağıda da beğendim iki tanesini daha ekledim. Ama en çok hangisini sevdiğimi sorarsanız-sormassanızda ben söylerim- yukarıdaki uyuyan micky mouse valla. Harika, bayıldım, bittim çokk güzel. Hadi bakalım siz de seçin beğenin bir tane.


21 yorum:

Sanem dedi ki...

Sol üst köşedeki ve onun yanındaki çok güzelmiş canım. Ama en çok hangisi diye sorarsan sol üst köşedeki derim. Ne kadar da güzel uyuyor öyle. Hamağı da var baksana. :))

Adsız dedi ki...

ay benim senin hayallarini yerim balım bebişin olsun ben sana hediye alırım hım :)

Unknown dedi ki...

İnşallah bebeşin olur şeker allah gönlüne göre versin ,eğer ben lambaları benim oğluşa gösterseydim kesin nemolu olanı beğenirdi....

Unknown dedi ki...

İnşallah bebeşin olur şeker allah gönlüne göre versin ,eğer ben lambaları benim oğluşa gösterseydim kesin nemolu olanı beğenirdi....

Adsız dedi ki...

ben en çok şAto vARi olAnı sevdim.. :))
küçükken en sevdiim mAsAl kAhRAmAnı RApunzel di benm.. o yüzden sAçlARımı hep uzAtıRım tAkıntı oldu RApunzel :)))

Ayşe Ayşe uzAt sAçlARını bAkem geleiim yAnınA :)))

anemon dedi ki...

simdi cocuk odalrı için çok güzel seyler var bizler görmedik cekyat tepelrinde büyüdüğüm ziçin bencede mike mauseli olşan

Adsız dedi ki...

bu ARAdA AllAhım sAnA bi bebiş nAsip etsin bunun ışığındA onA bnm için RApunzeli oku emi :D inşAllAh kızın oluR :))) bAnA noluosA :P

Mutlu Kum Taneleri dedi ki...

Çok ciciler gerçekten. Eve süs esyası almaylı kimbilir nekadar zaman oldu. Olanlarıda kaldırdık zaten yaramaz oğlum kırmasın diye ama bu lambalara özendim valla.

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Berfincim, ne güzel lambalar bunlar. Ben bu yaştayım ama tam bir oyuncak hastasıyım inan. Bende en çok micky mouse'lu olanı beğendim valla. Tweety'li olsa ama kesin onu alırdım:)
İnşallah çocuğun olunca en güzel şeylerle donatırsın odasını tatlım.

renkler dedi ki...

Çok ciciler. Ben en çok pembe çiçeklisini sevdim

Gamzeli dedi ki...

Harika lambalar yaa, beğenmemek mümkün mü?

berfin dedi ki...

sanem'im benim de favorim o:) güzel olanda hamağı değil mi? düşünsene yanı başında bu lamba.baktıkça uykun gelir valla:)

berfin dedi ki...

ediiiii tatlı meleğim:) teşekkür ederim canım benim.hayal kurmaya başladık bakalım artık belki hayallerimi gerçkeleştirecek cesaret bulabilirim ne dersin:)sonra teyzesinden bir gece lambası deriz:)hepimiz için hayırlısı:)

berfin dedi ki...

elçin'im evet bende nemolu ve micky arasında kaldım.hatta onlara torpil geçip en üste koydum resimleri:)nemoluda harika.iyi dileklerin için teşekkürler tatlım.

berfin dedi ki...

ayşe'm bende rapunzeli çok severdim diğer masallar gibi. ama bende masal ters etki yaptı sanırım saçlarımı uzatamıyorum çookk uzun zamandır sürekli kısa:)ayrıca bende kız çocuğu çok istiyorum.ama içimden bir ses oğlan olacağını söylüyor. oğlu olsada sever anneler değil mi:) yani o çocuk sevgisi içgüsel değil mi:) yok yani benim oğlum olursa çok üzülecekmişim gibi geliyorda.tövbe tövbe yaaa.hayırlıs.ama bebiş olursa söz senin için rapunzeli okuyacağım.

berfin dedi ki...

civciv'im haklısın valla.bizim zamanımızda bezden beşikler varmış.ne odası oda mı gördük biz.şimdiki çocuklar şanslı ama bunun farkında değiller ki.neyse ne diyelim bizim olmayanlar çocuklarımızın olsun:)anaaaa ben bu çocuk fikrini benimsedim mi ne:):))

berfin dedi ki...

mutlu kadın'ım--öle kadınım falan dedim yanlış anlaşılmasın lütfen---

çocuk olunca zor oluyor değil mi?bende gelen çocuklu misafirlerden anlayabiliyorum halini.ortadaki herşey kalkıyor.benim evde de süs eşyası çok.ne yapacaz bakalım:)

berfin dedi ki...

muhabbeti'im çiçeği'm

benimde onlarca oyuncağım var.evin girişinde vestiyerin üzerini doldurmuştum onlarla.annem her gidiş gelişinde laf soka soka bıktırdı beni kaldırdım.hepsini kutuya koydum sakladım:)paylaşabileceğimi sanmıyorum.anlayacağın bende oyuncak delisiyim.sen öle çocuk odası falan dediğime bakma.şimdi bulsam şak diye alır koyarım yatak odasına:)ben daha büyümedimki yahu.öyle içimdeki çocuk falanda değil içimdeki dışımdaki her bir yanımdaki çocuk küçük kardeşim:)

berfin dedi ki...

renkler'im
evet oda çok güzel değil mi?hepsi çok güğzel.sana pembelisi gitsin ozaman :)

berfin dedi ki...

gamzeli'm beğenmene sevindim:)bence debeğenmemk mümkün değil tatlım:)

berfin dedi ki...

kızlar fikirlerinizi benimle payşatığınız için teşekkürler.hepinizi kocaman öpüyorum:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails