29 Kasım 2007 Perşembe

"Kitap- Yastık"



Kitap severler için bir ürün tasarlamışlar. Yastık olarak kullanabileceğiniz aynı zamanda içinde kitabınızı saklayacağınız bir ürün. Ama o kocaman yastığın içinde kitabı nasıl okuyacağız orasını ben de bilmiyorum:) Yine de ilgisini çeken birileri olur değil mi:) Ben ona karışmam da yastık kılıfının şekli çok güzel ya, rengide değil mi:) al işte kadın aklı. Adam düşünsün, düşünmekle kalmasın birde uygulasın berfin hanım ürünle değil kumaşın deseni ve rengiyle ilgilensin:) Benden hiç birşey olmaz valla. Gördüm ama beğendim mi bende bilmiyorum:) Sanırım uykum geldi saçmalıyorummmm..

13 yorum:

Unknown dedi ki...

fikir süpermiş valla benimde uykum geldiii...

renkler dedi ki...

Allahım, ben gelmeyeli ne çok post yazmışsın. Hergün yazan bir blogger olmana bayıldım.

Kitap ilginç olmuş aslen. Fekat bana sinir basar öyle kocaman bir yastık içerisinde okurken... O nedenle okurken çıkartırım. Bu d durumda çok kullanışlı olmaz. Bu arada aşağıdaki duvar akvaryumu fikri çok hoş. Ama yazık balığa tek başına:-)

anemon dedi ki...

eee süper bir fikirde kitap okumayı seven ne tamada ben mesela bunu benim tocaya alsam okumaktan iczdir kendileri sekerleme yapmaya bayılır ama bunu yastık olarak kulanır ha bire uyur bak basımın altında tutuyorum diye birde benle dalga gecer asağıdaki çicek koltuğa bayıldım dikeni yoktuur demi onun

berfin dedi ki...

Kızlar hepiniz harikasınız yahu.Sabah Sabah Gülümsettiniz beni sağolasınız.
Elçince'm
sadece yastığa odaklanarak çok kullanışlı bir ürün olmadığını onayladın sende zira bende yastık üzerinde yoğunlaştım arkadaşım:)Fikirin süper olduğu doğruda yok anam bize göre değil:)

renkler'im
Hergün yazmak istiyorum artık.Bakalım:) Bende sen gibi düşündüm öyle kocaman bir yastık kucağında tövbe tövbe:)canım benim bende bayıldım akvaryuma:)sen merak etme akvaryyumu alırsak balığıda tek bırakmayız:)
civciv alemsin valla:)sen de alma canım kocana adam sevmiyormu.git şöyle kaz tüyünden,yumuşacık güzel bir yastık al.Adam okumayı sevmiyor zorla mı sevdireceksin:) koltuk harika canım dikenide yoktur:)alalım mı birer tane ne dersin:)
Kızlar öpüldünüz:)

Mutluveumutlu dedi ki...

Sen çok şekersin kıs, ürün tanıtımın bile bi hoş valla :))
Düşünce mükemmelde, bencede oradan kitap okumak zor olur :) Ama okurken kitabı çıkarıp, uyuyacağın zaman içine koyabilirsin :)oda zor iş yaa, aman en iyisi yolculuklar için bir yastık, birde kitap almak :))

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Berfincim, ben bu icada bayıldım. herhalde beğeneceğini umduğum icat dediğin bu. Kitap okumayı çok sevdiğim için tam benlik valla:)Artık okurken rahatlıkla uyuya kalabilirim:)Artık o kitabı yastığın içinde görünce okurmuyum uyurmuyum bilinmez ama:)Öptüm canımcım.

berfin dedi ki...

MUTLU'M olay üründe değil zaten tanıtımında:)ozaman sende kullanışsız yönünde oy verdin öyle mi:)en iyisi bir yastık bir kitap fikrin tatlım:)

berfin dedi ki...

muhabbet'im çiçeğim evet hoşuna gideceğini düşündüğüm ürün buydu:)ee kitap sever arkadaşıma böyle bir ürün gösterebilirim ancak değil mi:)valla o kitab o yastığın içinde unutulur gider:) ürünün tek işlevi yastıklık:)

kakaolusevgi dedi ki...

Desene ve kılıfa ben de bittim,olsada okurken uysak,hımm,nasıl zevkliiii.Canım çekti.

Tijen dedi ki...

Havuç canavarı Berfin'e güzel bir haftasonu diliyorum.

berfin dedi ki...

kakaolu'm zevklkerimiz uydu desene tatlım.valla benim de canım çekti uykuyu:)öptüm canım

berfin dedi ki...

Tijen'im teşekkür eder bu havuç canavarı:)sana da iyi hafta sonları arkadaşım:)

Aylin Ünlü dedi ki...

Gerçekten çok hoşmuş,ben zaten yatarken okurum genelde kitabımı,ohh kapat koy kafanın altına:))))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails