4 Kasım 2007 Pazar

"Resim Sergisi"


Arkadaşlarımızla gittiğimiz nadir mekanlardan biri Kültür Merkezimizin içinde olan cafedir. Geçen haftasonu gittiğimizde resim sergisinin olduğunu gördüm ve hemen içeriye girdim. Fotoğraf çekmek içinde izin istedim, sergi sahibi Adnan Olgun çok sıcak karşıladı. Kendisi yağlı boya çalışmalar yapmış. İstanbul resimleri ve bizler için Tarsus resimleri. Yukarıdaki resimde Tarsus şelalesini görebilirsiniz. Uzun zamandır sergi gezmediğim için iyi geldi. Bir İstanbul aşığı olarak, İstanbul resimlerini görmek hepsinden iyi geldi:)) Kendisini tebrik edip sergiden ayrıldık. Tabi niye bizim böyle yeteneklerimiz yok diye kafa şişirmekten geri kalmadım:) Ablamın vardı aslında resime yeteneği ama o da üzerine çok düşmedi. Ama bende yetenek falan yok valla çöp adam zor çizerim:)) Ama çok güzel sergi gezerim yetmez mi? Sergiden aktaracaklarım bu kadar. Çok güzeldi,hep olsun hep gideyim. Adnan Bey'e de başarılar dileyeyim.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

sayın berfin,tarsus sergimi gezmiş ve yorumunuzu yapmışsınız,okudum ve duygulandım.teşekkür ederim.iyi bir izleyici olduğunuzdan dolayı size bir haberim olacak,2 mayıs günüiçel sanat kulübü teoman ünüsan salonunda açılacak sergime ilk davetlim olarak bekliyorum.selamlar.adnanolgun33@gmail.com

berfin dedi ki...

adnan bey öncelikle çok şaşırdım:)
bloglarda gezerken kendinizi görmek de sizi şaşırtmış olmalı:)
davetiniz için çok teşekkür ederim çok incesiniz.gelmeye çalışacağım.başarılarınız daim olsun.
inşallah gelirimde resimlerinizi yine burada sergilerim:)izniniz olursa tabi:)
saygılar.

adnanolgun dedi ki...

çok teşekkür ederim.zira siz olmasanız sergilerimizle ilgili bilgi ve ayrıntılararın yayınlanması mümkün olamazdı sanırım.selamlar,iyi günler.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails