4 Kasım 2007 Pazar

"Saçlarımın Kızılı"


Saçlarımın rengini değiştirdiğimi söylemişmiydim yahu:) Saçlarıma lise yıllarından beri yapmadığım eziyet kalmadı. Her canı sıkılıdğında saçlarıyla oynayanlardanım bende. Bu kezde mavi siyah boyattığım saçlarımdan sıkıldım ve kızıl saç istedim. Tabi bu isteğe kuaför çok sıcak bakmadı. Saçlarıma çok eziyet ediyormuşum küseceklermiş:) Ne yapayım kardeşim sıkılıyorum aaaa. Yalnız işlem yaklaşık bir dört saat sürdü. Artık bundan hemen sıkılacağımı sanmam. Yok saçı açtık , yok boyadık, yetmedi yıkadık, fönledik. Allah'ım söz yapmıcam bir daha demedim desem yalan söylerim arkadaşlar. Ama sonuçtan memnun kaldım. Artık yukarıda da gördüğünüz gibi kırmızı kafalı kızım:) Siz de beğendiniz mi?

11 yorum:

Mutluveumutlu dedi ki...

Canım ya çok güzel olmuş, güle güle kullan yeni saçlarını :)
Ben bu renge baylıyorum ama çok bakım ister diye cesaret edemiyorum :)Sen bi kullan mennun kalırsan ilerde bende yaptırırım :)
Öpüyorum kocaman kocaman

bugunovnia dedi ki...

Merhaba Berfinciğim....
Saçlarının kızıl tonu çok güzel olmuş....Etrafımda oldukça fazla kızıl saçlı bayan var ve hepsinin de tonları farklı kimi kızılı şöyle birazcık ucundan yakalamışken kiminde ise kızıl değil kırmızı adeta...Senin ki tam tadında olmuş....İyi günlerde kullan....Görüşürüz....

ümran dedi ki...

Ahh süper yaa..Ben de yaklaşık olarak 4-5 sene bu renk saçlarımla gezdim ama evlendikten sonra koyu kızıla dönüş yapmıştım..Şimdiyse kendi rengine çevirdim ama yine sıkıldım..Çok güzel olmuş,güle güle kullan..

kedi dedi ki...

Saçlarla oynamak mı?
Beni mi anlatıyorsun yoksa.
Saçcaizlere yapmadığım renk model kalmad.Annem"en sonunda baban gibi kel kalacaksın"diyor.

Kızıl ateş gibi yakıyor ama zordur be Berfinim kızıl.Her banyo sonrası cinayet işlenmiş gibi olurdu duşa kabin;P

kakaolusevgi dedi ki...

Aaaaa,çok beğendim tatlım rengi,süper canlı ve parlak olmuş.Güle güle kullan şeker.Ben kızıla cesaret edemiyorum ama ilerde kesin yaptıracağım,içimde kalmasın dimi ama?

berfin dedi ki...

mutlu'm çok çok teşekkür.Valla çok bakım değil ama bütçe istiyor:)15-20 gün arası boya istiyor.Ama kışın daha kullanışlı.Valla ben memnunun tatlım sende boya.:))

berfin dedi ki...

ovnia beğenmene sevindim.ayrıca kızılın tonunu yakaladığı için birde kuaföre teşekkür edeyim :) öpüldün tatlım görüşürüz.

berfin dedi ki...

limon'um teşekkür ederim. beğenmene sevindim. eskiye dönmek istemezmisin:)hep birlikte kırmızı olalım olmazmı?öpüldün tatlım

berfin dedi ki...

biyo'cum en kötüsü o biliyormusun heryer kırmızı:) sende aynısın demek ozaman genelde kadınlar böyle diyeyim ben. Ve sizin ailede kellik var demek:) Ne tesadüf bizdede kellik ırsi:)Ve sanırım bende bu8 genlerden almışım ve bu işlemlerle kelliğin gelişini çabuklaştırıyorum. Öpüyorum biyo'cum.

berfin dedi ki...

kesinlikle kakaolu'm denemelisin.Ve sen beyaz tenlisin ne hoş olur.Hatta hemen dene:)öpüldün.

Pnarist dedi ki...

üzqünüm ama şimdi bu kadar hoş qörünen o saçLarınız ker ay kuaförünüzde yeniden eLden qeçmediği sürece çok kötü bir renqe dönüşüp insanı hezimete uğratabiLiyor...1 seneye yakın kırmızı kafa maceramdan sonra siyah kızıLda tecih kıLdım : )

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails