28 Kasım 2007 Çarşamba

"Yetenek"

Resimlere ilk baktığımda hadi canım böyle karakalem mi olur dedim. Fotoğraf çekmişler karakalem diye yutturuyorlar. Aslında bu yaptığım şu yeteneksizliğimi kapamaya çalışmaktan başka birşey değildi. Tabi birde kıskançlık ortadan yarılacak kadar kıskançlık:) ne yapayım bende çok güzel resimler yapmak isterdim ve birde çok güzel şiiler yazmak. Adamlar fotoğraf gibi resimler yapsınlar biz hala çöpten adamlarla avutalım kendimizi. Gerçi artık çöp adamın çizgilerini daha düz çizebiliyorum:)) Ne yaparsın Allah herkese eşit verseydi herşeyi bir anlamı kalırmıydı. Hayırrrr:) O zaman çizen arkadaşı tebrik ediyoruz:) Yahu arkadaşlar şu en alttaki şu canım alttan sağdaki o fotoğraf değil mi? Değil mi:)) Tamam canım anladık.

14 yorum:

Gamzeli dedi ki...

gerçekten karakalemmi, ne kadar güzel bir çalışma, kim yaptı ise bravo tek kelime ile..
Öptüm tatlım..

anemon dedi ki...

vallah aberfinciğim karakalemmmi yoksa fotografmı ayırt etmek oldukça zor değin gibi yetenek olmayınca insan konudramıyor gerci çizenlerde yok değil tamam kedi çizilmiş gibi ama bende kıskanclığımdan olsa gerek küçükken cizerdi,m bende yapma yapmaya dediğin gibi çöp adam bil e çizemez oldum arkadsımın 11 yasında kız var bir reimler ciziyor 9 yasında sergi bile açtı halasınında sergileri vardı genler geçiyor herhal fakat bizde bende yetenek olması bırak oğluma genlerden gececek bir yetenk yok sülalede he bir futbol genleri geçmiş

HAYAT dedi ki...

berfincim çok haklsın hepimizde böyle yetenekler olmasını hep istemişiktir özellikle ben ilk okulda :)

Mutluveumutlu dedi ki...

Bence o fotoğraf :)))
Cidden süper bunlar ya, karakalem olduğuna inanmak imkansız. benimde resimim bayağı iyidir ama bu kadar değil :))))

Sanem dedi ki...

Ne kadar ustaca çalışılmış. Ben de ilk bakışta karakalem olduğunu anlamadım hiç. Fotoğraf gibi duruyor hakkaten. Ne yetenekler var yaa! Tebrikler hakkten :)

bugunovnia dedi ki...

Berfinciğim ben de şimdi kendi çizimleri şöyle bir düşündüm ve çizim kelimesini zaten kullanmak istemezdim artık hiç kullanmam.....Benimkiler kesinlikle çizgilerin karmaşıklığı ve karışıklığı demek daha doğrusu....

berfin dedi ki...

gerçekten karakalemmiş.inanması zor değil mi?bende bravo dedim.canımgrubumdan geliyor mailler bende sizlerle paylaşıyorum.daha neler var neler.elalem neler yapıyor baksana gamzelim:)

berfin dedi ki...

civcivim valla haklsın canım ya çocuklarımızada yazık oldu:)yeteksizlik genleri edindiler sadece:)hayırlısı olsun belki utandırır seni oğlun:)annesinde yok diye oğlundada mı olmayacak kardeşim:)ayrıca o arkadaşının kızını tebrik ederim.biz kazık kadarız bişey yapamadık kız 9 yaşında sergi açmış ha.vay anasını yahu:)

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

BERFİNCİM, ÇOK HOŞ RESİMLER BUNLAR. HAKİKATEN FOTOĞRAF GİBİ DURUYOR. gERÇEKTEN KARAKALEMMİYMİŞ. ÇOK GÜZEL YAA. YETENEK DİYE BUNA DERİM BEN.ÖPTÜM CANIMCIM

berfin dedi ki...

hisler'im haklısın tatlım.herkes istemişir ve istiyordur.hatta ben hala istemeye devam ediyorum.sanki bende bir cevher varda daha ortaya çıkmamış gibi hissediyorum:)olamaz mı.olur olur bal gibi olur:)aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş diye buna denir:)

berfin dedi ki...

mutlu'm değil değil inanma sen:)bak bende iananmadım zaten:)iyiler tamamda iyi fotoğraflamış adam:)allahım kıskançlığın bu kadarı :)demek seninde resmin iyi öylemi.ee biraz varsa bile yeter onu geliştirebilirsin canım arkadaşım.tam destek veririm ben valla:)

berfin dedi ki...

sanem'im haklısın valla.bizde hep birlikte tebrik ettik kendini.bukadar yetenekli olupta bizim yeteneksizliğimizi ortaya çıkardığı için:)

berfin dedi ki...

kızlarrrr hepinize teşekkür ve öpüldünüz

muharrem dedi ki...

inandırıcı bulmayacaksınız eminim ama resimlerden iki tanesi bana ait ,,teşekür ediyorum tanımadıgınız halde güzel yorumlarınız için ,muho_zl@,,,inanmayacagınız aşikar adresimi verdim bu nedenle tekrar teşekürler

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails