17 Mart 2010 Çarşamba

ev'lendim



birileri gelip evimizi sırtlanıp götürse resimdeki gibi. ne iyi olur..

koliler, her tarafımıza saçılan çamaşırlar, bir türlü laf anlamayan ustalar, lar lar lar ...

evet taşınmak zor işmiş gerçekten anladım. oturduğumuz evin yağızın büyümesiyle birlikte bize dar geldiğinden taşınma zamanı demiştik. lakin ev alma fikri hiç aklımızda yoktu..kira paraları, evlerin berbatlığı ve kazanılan paraların hiç olması birleşince elimizi taşın altına koyalım dedik..ve hem bütçeye hem kendimize uygun ev aldık.

işler yolunda gidince ve kira sözleşmemizin tarihi bitincede hemen taşınalım dedik. cuma günü taşınıyoruz. ee haliyle bir koşturmadır sürüp gidiyor.

eşim bir haftalık izin hakkını taşınma için feda etmiş oldu. zavallı annem ve eşim koşturup duruyor. bende bir yandan taşıma şirketi ustalarla bağlantıları kuruyorum. evin boyası elektiriği ıvırı zıvırı yeni yapıldığı için öyle fazla masrafı yok. hoş fazla masrafı olsada bizde masraf yapacak para yok:)))

ne de olsa ev bizim evimizdir sonrada yapılır deyip giriyoruz içine. sadece yatak odası ve yağızın odasını parke döşeteceğiz. eski olan mutfak dolabı bizimle bir süre kalacak:))) zaten her masraf çıkartacağımda eşim uyarıyor beni. hani benim evim olsun nasıl olursa olsun diyordun şimdi ne oldu diye.. haklı kredi ödemesiydi dışarı borçlardı geçimdi derken elimizdek parayı ölçmemiz gerek. sonra ne yapılacaksa yapılır.umarım hakkımızda hayırlısı olur ve tüm isteyenlerin evi olur..

not..resim alıntıdır

6 yorum:

Burcu Çalışkan dedi ki...

iyi günlerde oturun, darısı başımıza :))

berfin dedi ki...

ahh burcu inşallah canım. tüm isteyenlere inşallah..çok teşekkürler..

Pnarist dedi ki...

Sevgili Berfin biz kendi evimize taşındığımızda sadece kireçe boyanmış haldeydi içi.Ne yerler döşeliydi ne mutfak dolapları sadece tezgahı vardı.Ama şimdi üzerinden 9 yıl geçti ve Allah'a şükür yavaş yavaş derken birçok şeyi kendi isteğimize göre sıkıntı çekmeden yaptık.Eminim ki aynı keyfi sen de böyle yaşayacaksın.Dilerim Allah'tan çocuğun ve eşinle mutlu,sağlıklı yaşadığın bir yuva olur bu.Güle güle oturun :)

Sevgileriml,
Pınar

berfin dedi ki...

sevgili pnarist
umarım dediğin gibi kolay olur herşey. benim içinde çok önemli değil nersinin nasıl olduğu. başımı sokacak br evim var ya gerisi allah kerim..iyi dileklerin için çok çok teşekkürler..

sufi dedi ki...

Tebdil-i mekanda ferahlık vardır, mutlu mesut ve sağlıklı yaşayın dilerim yeni mekanınızda sevgilerimle.

berfin dedi ki...

sevgili sufi
iyi dileklerin için sonsuz teşekkür..umarım öyle olur..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails