18 Mart 2010 Perşembe

TAŞIN--MA

taşınma ile ilgili tüm resimlerde kişilerin suratında manasız bir gülümseme var. kafayı yicem.ben miyim anormal olan. benim de gülmem mi gerekiyor.

koli görmek istemiyorum. bu kelimenin adı neden taşın ma olmuş anladım. adamlar diyor işte taşınma kardeşim.

yarın büyük gün. izin yok aklım hep evde kalacak. ne oldu gittimi bittimi.offff yaaa. eşim halledebilcek mi acep? ya sonrası? o koliler birde açılacak yerlerine yerleştirilecek..pufffff!!

şöyle ayaklarımı uzatsaaammmm. elime bir kitap alsam.. sessizlik..müzik falan istemem. ya çok mu şey istiyorum. bu arada kitap deyince. kitaplarımı kolilemedim. acaba adamlar zarar verirmi çok korkuyorum. listemide kaybettim. ya çalınma falan olursa nasıl anlıcam.. yok yok bugün gidip koliliyeyim ben en iyisi kıymetlilerimi. okumasamda onlar benim kıymetlim.

işyerinde son yarım saatim. asıl iş yarım saat sonra başlayacak. eve gidip son temizlikleri yapacam. sonra diğer eve geçip kolilere devam edecem. belki bir zaman uyurum.yine pufffff.

yazmadan olmazdı. yazdım rahatladım.oghhhhh..
öpüldünüz

3 yorum:

mine dedi ki...

evin hayırlı olsun canım..güle güle oturun..işlerindede kolaylıklar dilerim..

berfin dedi ki...

minecim çok çok teşekkürler...aminnn..

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Canım güle güle otur. Kolay gelsin taşınmak zor iş. Ama sonrası ohh bee dediğin an herşey yerli yerinde tertemiz. Öpüldün canım .

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails