4 Şubat 2010 Perşembe

ondan .bundan


buda yeni yaptığım header çalışmam. birde istek üzerine sevgili elçinime yaptım. oda bloguna koyduğunda onuda yayınlayacağım. iş zevkli bir hal almaya başladı. her gün bir header yapasım var:) bakalım bu istek ne kadar sürecek:)
bunun dışında hayat aynı monotonluğuyla devam ediyor. yağızı sorarsanız iyi. burnu bir karış sümüklü gezmeye devam ediyor. artık tam anlamıyla yürür durumda. önceden düştüğünde bir yere tutunmadan kalkamazdı. şimdi onuda öğrendik vay tutabilene..dün ablam hava almak için dışarıya çıkarmış. çıkış o çıkış içeri geçirene kadar akla karayı seçmiş:)
ben sadece duyduklarımı anlatıyorum. bu aralar hava çok soğuk olduğu için geceleri de annemde kalıyor. ama şans bu ya annemdeyken geceleri hiç kalkmıyormuş:)sabah da saat 7-8 gibi uyanıp mamasını yiyip tekrar 10 a kadar yatış:)
bugünlerde yeni bir projem var. annemler evlerinin yan tarafında ki boş araziyi aldılar. yaklaşık 280 metrekare. etrafını çevirip işletimini bana verecekler:) ekim biçim peyzaj bana ait:) günlerdir onun hayalini kuruyorum. internetten ordan burdan her yerden fide araştırıyorum. kafamda şeklini çiziyorum:) yani günlerdir bahçeyle yatıp bahçeyle kalkıyorum. herkese haber saldım, fide bağışında bulunmak isteyen ya da tohum paylaşmak isteyen bana ulaşabilir:)))
şaka bir yana yağızla büyüyecek ağaçlar. onun adına onun için yapıyorum zaten. tabi diğer küçük detaylar da kendim için:) bu pazar başlayacak çalışmalar bakalım. bol bol havadis veririm sizlere merak etmeyin. şimdilik bu kadar..öpüldünüz

5 yorum:

sufi dedi ki...

Bir gün o 280 metrekare alana dilerim bir gün apartman dikmeye kalkmaz kimseler, Bahçende ağaçların büyür sonsuza kadar.

TAZE NANE dedi ki...

Çok güzel bahçe bekliyoruz senden fotoğraflarını paylaş bizimle. Sevgiler.

berfin dedi ki...

sufi. sırf bu olmasın diye şimdiden anlaşma yapıyorum annemlerle. burası yağızın kimse öyle birşey düşünmesin diyorum:) öyle birşey olursada hain bir gelin ya da hain bir damat çıkarsa ozamanda paramızla satın alırız:)

berfin dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
berfin dedi ki...

taze nane mutlaka paylaşacam.bu pazar bir sorun çıkmazsa ufak ufak başlıyoruz.sürümü ve çevrilmesi dün bitti. biraz toprağın dinlenmesini bekliyoruz. sonra kolları sıvayacağız.hadi hayırlısı:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails