31 Mart 2010 Çarşamba

teşekkür yazısı

hayatımdaki d'leri tanımayan varmı? tanımıyorsanız büyük kayıp. mutlaka sitesine bir bakın. o kadar güzel fotoğraf çeker ki, öyle güzel detaylar yakalar ki seyrine doyamazsınız.önceki yazılarımdan birinde şu büyük resim ekleme ve ileri tarihli yazı yayınlamayı sormuştum. karşılığında kırk kere teşekkür ederim demiştim. sevgili pınar kırk kere teşekkür:) kırk kere yazayım istersen ev ödevi gibi ne dersin.  yardımların sayesinde iki işi de çözdüm. kocaman sarılıyorum sana...


diğer bir teşekkür de sevgili hayatımın renkleri burcu'ya. fotoğraf tekniği ile ilgili sorularımı sabırla:) ve içtenlikle cevapladığı için. bu arada burcu bir yerden para çıksada bir makine alsam ne güzel olur değil mi?? şöyle canon d 500 ya da nixon d90:)))


bu blog olayını bu yüzden seviyorum. yüzünü görmediğin insanlarla güzellikler paylaşmak, yardımlaşmak, üzülmek, sevinmek.. olağanüstü bir şey.. iyiki burdayım.. iyiki varsınız..

3 yorum:

Burcu Çalışkan dedi ki...

berfinciğim utandırdın beni ne demek her zaman elimden geldiğince yardımcı olurum :)) ahhh evet yaa şöööle alsak makinalarımızı çıksak çekime :)) bene modeli değiştirmek istiyorum o nedenle istemeye devam belli mi olur :))

berfin dedi ki...

burcu olurmu hiç utanmak..ben sadece olanı yazdım canım.. evet değiştirelim ne güzel olur:))

Unknown dedi ki...

Berfinciğim,canım mahçup ettin beni...Asıl ben sana teşekkür ederim,hakkımda bu güzel sözleri yazdığın için.....Yardıma ihtiyacın olduğunda her zaman yanındayım,bunu hiç unutma lütfen..
Sevgiler
Pınar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails