16 Ocak 2010 Cumartesi

saçlarım zavallı saçlarım










bilmem kadınlar hep aynımıdır? ama ben kendimi bildim bileli durmadan saçlarımla oynarım.keserim biçerim uzatırım boyarım bildiğin işkence yani:) aslında çocukluğuma indiğimde ailemin baskısı yüzünden bu hale geldiğimi düşünüyorum:)zira lise son sınıfa kadar bel hizasında püskül saçlarla gezmek zorunda kalan ben o zamnlardan hırs yapmış olabilirim..lise son yemeğinde saçlarımı omuz hizasında kestirdiğim için annemin bana küsmesi de olabilir:)

ben bu dolulukla üniversiteye başlayınca ilk iş saçlarımı kestirdim ve rengini değiştirdim.başlangıç bu..sonrası devam son hızla..ilk işimde çalışırken saçlarımın 15 günde rengini değiştirdiğimi bilirim. ve sık sık kısacık kestirdiğimi:)

hani yaş ilerledi bu hırs dinermi diye bekledim ama malesef aynı devam ediyor. yani bir renk tuttursam bile onun tonlarıyla oynuyorum bu kez de. en son kızılın her tonuna boyanmaktan harap olan saçlarımı tütün tonlarına transfer etmiş olan ben bu renginden tonlarından sıkılınca kuaförümü aradım bugün..dialog şu
-merhaba x abla befin ben:)
-aa selam canım nasılsın?
-teşekkür ya ben şey için aramıştım
-sakın saçlarımı sarı yap deme
-ya evet onun için aradım yeter bekleyemeceğim ben artık geleyimde yap şu saçlarımı
-ya berfin 2 aydır o saçlarına neler yaptın bak sarı olmaz koparlar valla bak inan bana.
-ya kopsun ne yapayım çok sıkıldım.hem koparsa kısacık yaparız ben razıyım ya lütfen x ablaa.
-ya senin yüzünden ben bu işi bırakacam tamam gel pazara.ama bakarım eğer olmıcak gibiyse yapmam.
-öpüyorum seni, çok seviyorum pazar 6 da ordayım
-kızım biz 9 da açyoruz
-olsun kapıda beklerim ilk beni al:)))


ya bu kadın kuaförlüğü bırakırsa benden valla bak:)evet şimdi asıl konu bu.saçlarımı sarı yapmak istiyorum.fazla kalmıcak sonra hemen kızıl:) beğenirsem devam ederim..ama hala kararsızım nasıl bir ton olsa.sadece aralaramı attırsam yoksa tamamı mı? yukarıda resimlerden telefona yükleyip götürmek lazım giderken:)




2 yorum:

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

:)) Güldürdün beni. Ben 29 yaşındayım daha saçlarıma boya fırçası değmedi biliyormusun. Hiç boyatmadım. Bend eaklım esiyor diyorum gölge yaptırayım zaten gördün benim resmimi saçlarım gölgeli gibi doğuştan :)
Kimse izin vermiyor yahuu banada. Yapma etme. Ama kararlıyım yaza gölge ile başlayacağım ilk değişikliğe. PAzar gününden sonra merakla bekliyorum saç rengini. Öptüm.

berfin dedi ki...

canım ilk fırsatta çekecem resmini zira saçlarım artık sarı:)))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails