21 Eylül 2007 Cuma

"Acil Yardım"

Canlarım,sizlere fotoğrafların kötü olduğundan ve bir makina almayı düşündüğümden bahsetmiştim.hergün araştırma yapıyorum bir makine beğeniyorum, ertesi gün baktığımda başka bir modeli beğeniyorum. geçenlerde Erkuş'un arkadaşı olan fotoğrafçiya gittik akıl danışmak için. Adam da bize canon alında ne alırsanız alın dedi. Arkadaşımın biride geçende canon powershot A550 ya da A 560 önerdi. Erkuş çok kızıyor birşeye karar veremedim diye ama ne yapayım olmuyor işte. Fiyatının abartı olmasını istemiyorum ama burda da güzel resimler sunmak istiyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar. Önerilerinizi bekliyorum.

3 yorum:

kakaolusevgi dedi ki...

TATLIM BEN DE CANON KULLANIYORUM VE ÇOK MENUNUM.KESİNLİKLE NE MODEL ALIRSAN AL,CANON AL DERİM.DEDİĞİN MODELLR KONUSUNDA BİR BİLGİM YOK,AMA HEM UYGUN HEM DE,ÖZELLİKERLİNİ İYİ DÜŞÜN DERİM.
HATTA BEN DE PROFESYONEL MAKİNA ALMAK İSTİYORUM ARTIK.
İNŞAALLAH ALIRSIN DA,BİZ DE SENİN SANAT ESERLERİNİ GÖRÜRÜZ YAKINDA.

ayçobanı dedi ki...

Ben Sony kullaniyorum. Bana da Kore'li bir arkadasim önemli olan her zaman mercek ve mercek kalitesidir, diger özellikler tüm makinelerde hemen hemen ayni demisti. Canon'da kullaniyoruz ve oldukca memnunuz ama Sony'mden ki Carl Zeiss mercekli cok daha fazla menunum!!

berfin dedi ki...

kızlar en sonunda aldım ayça ve kakaolu'm fikirleriniz için teşekkür ederim.yeni makinam canon powershot a550..cümlemize hayırlı olsun:)))
öpüldünüz kızlar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails