7 Eylül 2007 Cuma

"Civciv Sarısı"

Sabahları nasıl giyinip kendimi sokağa attığımı hiç bilmem.hatta iş yerine gelene kadarda uyuduğumu falan sanıyorum..bugün az biraz erken uyanmış olmanın farkıyla bir balkona çıkayım dedim..ve evet efenim yukardaki manzarayla karşılaştık..kendi kendime dedimki yok arkadaş var bunda bir keramet..bu sayfayı açtığımdan beri çiçeklerim aşka geldi, coşa geldi ne bileyim azıttı işte ya..yahu ben bunları bütün bir yaz çocuğum gibi pışpışladım da bu kadar karşılık alamadıydım..keramet bu sayfadamıydı..çiçeklerim kendilerinden bahsettirmeye kararlı arkadaşlar..yapacak birşey yok..zaten dün biraz canım sıkıldı..yahu ben batıl inançlı bir insan değilim ama test edip onaylanmıştırr ki ne zaman birileri bahçeme geçip ayy vayy la başlayan bir cümle kursa benim çiçeklere bir hal oluyor..evet kardeşim nazar alıyoruz ala ala..bizimkilere bile maşşallah deyin deyip duruyorumm..eşimin kuzeni geldi dün..bir ara balkona çıktı..aman sen bu çiçeklere nasıl bakıyorsun bukadar işin arasında..dedi çıktı...birşey de diyemedim ama kızdım..bak inanmıyorsunuz küsüyor çiçeklerim..sanki sırtımda taşıyorumm..ala ala hem sanane..ben insaların yaşantıları,tercihleri hakkında bana sorulmadıkça yorum yapan bir insan değilim..ama nedense bana denk gelen insanlar hep bir tuhaf oldu hayatım boyunca..offffffff berfin karısı coştu yine bak nerden nereye geldin kızım ya..ne güzel çiçeklerden bahsedecektin... tamam toparlıyorum..
evet lafın başına dönersek,çiçeklerim kendilerinden bahsettirmeye kararlı..e başımın üstünde yerleri var:)) sarı gülümüz katmerli olanlardan..kendisi haziran başı gibi aramıza katıldı..3 adet gül verdi..ve inzivaya çekildi..birdaha açmaz diye gudubetlik yapan berfin karısına inat(((ben ağzımı çok bozuyorum bu arada pardon)))geçenlerde baktım 3 adet yavrulamış..bugün sabahta işte bu manzara ile karşıladı beni..2 yavrucuk açmış bir tanesi kapalı hala...bende hemen resimledim...bu güzelliği sizlerle paylaşayım istedim..zaten artık evin içinde ne yapsam ne etsem not alma telaşındayım..erkuş bile konuşurken bak bunu sakın yazma diye tembih ediyor..rüyamda bile gördüm dün..okadar çok kişi yazdıklarıma yorum yazıyormuş ki onlara cevap vermek için kendimi parçalıyormuşum..ama nasıl mutluyum..sonunda oldu bir sürü kişiyle konuşuyorum diyorum..rüyamda tabiki:)))))aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş:)=))))ayyyyyyy çok komik gerçekten yahu...neyse olur birgün ...kalabalık bir arkadaş çevrem olur inşallah..sarı güllerimizide size taktim ettim..bizim bahçedekiler şenliğe devam ediyor arkadaşlar..yapacak birşey yok..ama çok güzeller yahu...gözlerim doluyor onları böyle görünce..maşallah maşallah...tahtaya vurun...tamam canım zarar vermem...korkmayın:))))öpüldünüz..canlarımm...

4 yorum:

Sanem dedi ki...

Maaşallah yaa! Harikalar gerçekten. Severek, isteyerek bakılınca çiçek milleti böyle coşuyor işte. Sen bunlarla konuşuyorsundur bir de Allah bilir :))

berfin dedi ki...

maşallah içi teşekkür canım benim..önceden çok konuşyordum..hatta sıkıntılı günlerimde karşılarına geçip konuşup konuşup ağladığımı bilirim...ama şimdim sadece onlara iltifat ediyorum bakımlarını yaparken:))))

Sanem dedi ki...

Bloğunun yeni hali hayırlı olsun Berfin. Güzel olmuş. Ama bana sorarsan -ki sormuyorsun zaten. Ama söyleyeyim :)- eski hali daha güzeldi. Özellikle bloğun üstündeki yazılar çok sempatikti. Ama içine sindiyse eğer, ne önemi var ki?
Hadi yeni postunu bekliyorum :)
Sevgiler...

berfin dedi ki...

canım,sana sormaz olurmuyum:)))ben hangi halinden bahsettiğini bilmiyorum çünkü teknoloji özürlüsü ben sürekli bişeyler yapıp eski haline çeviremiyorum canım...bak şimdide bu hale geldi..youmlarınızı bekliyorum..yeni yazı içinse merak etme canım yazılarla dönecem:)))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails