27 Eylül 2007 Perşembe

"Evimizin Süsleri"

Kaç gün oldu yazmıyorum yahu:) özleyeni var,arayanı soranı var, aman ne iyi ettide saçmalayıp başımızı ağrıtmadı diyeni var,var da var yani. Olsun herkes birşey desinde iyi kötü farketmez değil mi? arkadaşım sanem'im beni ebelemiş evimizde ki güzide süslerimizi göstereceğiz:)) Ben yeni makinamlada çok güzel fotolar çekemiyorum ne yapcaz bir de fotoğraf kursuna mı gideceğiz dostlar. Bakacağız artık onun da çaresine herşey sizler için:)) Allah'ım siyasetçiler gibi konuştum yahu.süsleri sergilemeye başlayalım ozaman:))takip edin beni..aşağıda gördüğünüz cam kırıklarım anneciğimin aldığı salon süslerim..şekerlik ve kültablası orta sehpamı, mumluklarım ve sürahim konsolumun iki yanını süslüyor ..mumlukların yanındaki çerçeve ablamın hediyesi .














İçindeki fotoğraf düğün salonuna girerken çekilen fotoğrafımız. Bir diğeri yine ablamın hediyesi olan filli saatim ve üzeri fil başlarıyla süslü 2 adet mumluklarım.onlarda konsolum üstünü süslüyorlar..filler evimize uğur getirsin diye alındı ve koltuk takımına perdelere uyumlu olsun diye çok uğraşıldı.niye diye sormayın bende çok anlamadım.her iki taraftada en küçük çocuklar hele bir tarafta tek erkek:) olunca böyle oluyor.hele hele iki ailede de ilk düğün olunca kaçınnnnnnnn yani:))) şaka bir yana biz çalıştığımız için helede ben hiç kurulu düzen insanı olmadığım için sağolsun annem ve ablam benim yerime herşeyi halletti diğer yandanda görümcem ve kayınvalidem. o yüzden şu niye böyle diye sorsanız bilmem:)) ama hepsine bayılıyorum şimdi.aman birşey olmasın da çocuklarıma da kalsınlar yadigar diye gözüm gibi bakıyorum..ama alınırken etmedik kavga bırakmamıştım..niye alyorsunuz bunları bu kadar para verilir mi süse.ne yapcaz karşısına geçip bunları mı seyredeceğiz:)) neyse ben yine dağılıyorum devam edelim..efenim ilk başta şu gördüğünüz kahve fincanı dahada aşağılarda göreceğiniz kahve fincanı koleksiyonumun nadide parçası.Erkuş'umun babaannesinin çeyizinden.onada annesinden kalmış. Babamın dediğine göre 100 yıllık. Biri bizde diğeri görümcem de. Gümüş mumluğum gümüşlüğümün en sevdiğim parçası, küp ise avanos gezimizden hatıra. gelin çiçeğim,yeşil bir tabağın içinde. meleklerim severek aldığım halada bayıldığım süslerim:) gerçekten evinde melek figürlü süsü olmayan var mı? camdan tespih görümcemin hediyesi.maskeler bir çarşı gezisinden:) kadın figürü ise bir tütsülük. üniversite yıllarından kalma.kapı süsü geçtiğimiz mayıstaki 1.evlilik yıldönümümüzde ablamın hediyesi..kapımızı süslüyor.yahu yeter değil mi bukadar:)

calimero canım bir zahmet mutfağa iki dakika ara verde bize süslerini gösteriver tatlım..

12 yorum:

kakaolusevgi dedi ki...

TATLIM,BE NEŞENLİK,NE ENERJİ YAHU.ENERJİN BURALARA GELDİ,BEN DE MUTLU OLDUM,AÇ AÇINA :))
SÜLERİNE BAYILDIM,EN ÇOK DA MUMLULARINLA,ÇERÇEVENE.
ALLAH UZUN BİR ÖMÜR BOYU DAİM ETSİN MUTLULUĞUNUZU MAŞAALLAH.

kakaolusevgi dedi ki...

KAHVE FİNCANINI UNUTMUŞUM,NASIL DA UNUTMUŞUM?BAYILIRIM KAHVE FİNCANLARINA.AYRI BİR ZEVK,KAHVEYİ SUNUM DA.AMA YÜZ YILLIK OLMASI,SÜPER BİR ANTİKA.SEN DE ÇOCUKLARINIZA VERİRSİN.

Calimero Mutfakta dedi ki...

Berfincim ben de biri beni bu oyunda sobelesin istiyordum, sana kismetmis :):) Evde soyle suslere goz gezdirip nelerin fotosunu cekecegimi bile tasarladim :p
Canim gule gule kullan butun esyalarini suslerini cicilerini.. insallah senden de cocuklarina kalir yadigar olarak..
En kisa zamanda anlatiyorum suslerimi..sevgilerle

Asortik Krep dedi ki...

Berfincim, mail adresime adresini yazarsan Ahmet Ümit'in kitabını sana gönderip iyi bir abla olduğumu göstermek istiyorum :))

asortikkrep1@gmail.com

Asortik Krep dedi ki...

Bu arada Annenle Ablanın zevkine de bittim :)
İyi ki almışlar bence..Evi gösteren ayrıntılar önemlidir.

berfin dedi ki...

sarışınım, kakaolum beğenmene sevindim.canım bak bir ortak nokatmız daha çıktı kahve fincanları :))) inşallah çocuklarıma kadar kalabilir.

calimero bana kısmet olduğuna sevindim.ya ben geçen sobelerde bu işlere bulaşmayanları sobeledim mahçup oldum şimdide çok düşündüm.baktım bir önceki ebe sobe de varsın işte dedim mutfaktan bir çıkaralım.en kısa zamanda bekliyoruz.

canım ablacığım benim:))mahçup ettin beni asortiğim.iyi bir abla olduğunu şimdiden anladım teklifin bile yeterli benim için. bende annem ve ablamın zevkine bitiyorum..artık ne alacağız deseler hiç karışmıyorum siz bilirsiniz diyorum..böylesi en güzeli..

kızlar yanakalrınızdan öperim:))

Mutluveumutlu dedi ki...

Berfin'cim süslerin hepsini çok beğendim. Salon süslerimizin tarzı aynıymış,zevklerimiz birmiş valla.hatta mumluklarımız ve sehpanın üzerinde kül tablalarımız tamamen aynı,mutlu oldum inan ki :)
Fincan ve melek biblolarında çok zarif.
Güle güle kullan canım, iyi günlerde....

Sanem dedi ki...

Berfin'cim, melekleri ve çerçeveyi çok sevdim. Çerçeveli fotoğrafın üstüne tıklayıp büyütmeye çalıştım seni daha iyi görebilmek için ama pek de yakından göremedim. Ama olsun, bu kadarı bile mutlu etti beni. :)) İkiniz de çok hoş çıkmışsınız. Yazılarını da özlemişim. Bir solukta okudum. Ben de güncellemek istiyorum artık bloğumu ama bir türlü fırsatım olmuyor. İlk fırsatta yapıcam. Çok öpüyorum seni canım :))

berfin dedi ki...

mutlu'cum evet bende dikkat ettim annem ile zevkleriniz aynıymış:)) benlede tabiki..fark ettiğimde bende sevindim..beğendiğin için teşekkür tatlım..öptüm

berfin dedi ki...

canım seni özlüyorum ve bunuda durmadan bağırıyorum:) gerçi artık arkadaşlarımdan kim olursa olsun bir gün yazmasalar hayırdır diyorum..senden haberleri dört gözle bekliyorum canım..evet bende ona baktım yüzlerimiz net görünmüyor:)) şimdilik erkuş bey'in isteği bu yönde..gizlilik:))ben çok dayanamam ama ahada ben diye çıkarım ortaya..öpüyorum seni..

berfin dedi ki...

sanem'im adını yazmayı unutmuşum yahu ama sen yorumun sana olduğunu anlarsın değil mi arkadaşım:))

Sanem dedi ki...

Anladım canım sorun yok :))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails