6 Eylül 2007 Perşembe

"Kırmızının Dansı"



Kırmızı,kimine göre aşkın kimine göre kıskançlığın kimine göre öfkenin kimine göre kötülüğün rengi...bana göre sadece bahçemin rengi:))))) valla ne yalan söyleyeyim bende kırmızıyı en çok aşka yakıştırıyorum..şu yukarıdaki güle baksanıza...benim çiçeğim o..geçen günlerde tomurcuk halini göstermiştim sizlere..dün baktım bu halde, bahçemizin gözdesi kendisi..dün anneciğim balkona çıktı çiçekleri gördü...espiriyi patlattı..

"oğlum erkan,sevgililer gününde çiçeğin hazır, hiç kafanı yorma,seninki kendi gülünüde yetiştirmeye başladı..sevgililer gününde kopar ver eline işte:)))"

eh be anneciğim ben sana diyorum erkan senin damadın oğlun değil,asıl çocuğun benim sen arada karıştıyorsun:))) biliyorlar tabiki öle birşey yaparlarsa parçalarım onları:)))şuna bakın ama insan kıyabilirmi onu koparmaya..geçmişim sevgililer gününden ya..ben çiçeklerimi dallarında seviyorum..hatta her çiçek dalında kalsın sevgililer birbirlerine
saksıda çiçek götürsün:)))ayy tamam kızmayın bana buket severler..bakın buda petunyam..hala inatla çiçek açmaya devam ediyor..bunun moru vardı yaz başında arkadaşlar onu sizlere göstermeyi çok isterdim ama blogu geç açtık ne yapalım önümüzdeki yaza..bu çiçeğin adını bulana kadar gezmediğim site kalmadı..en sonunda buldum..tanıştırayım petunya:)))beyazıda vardı ama oda öldü..bahçemizde kırmızıların dansı var arkadaşlar..3 taraftan kırmızılar kuşanmış bahçemiz ..karanfilimiz de kendini tam göstermeye başladı..ama hala nazlı ağırdan alyor:)))ama benbuna bile şükrediyorum..mayıstan beri onu nasıl bekliyorum anlatmıştım..geç olsun güç olmasın anacağım..mis gibide kokuyor üçüde...ama en güzel tanımı yine anneciğim yaptı...kızım burası cennet gibi olmuş dedi..canım anneciğim benimm..sen birde bahçeli bir evim olunca gör..ne cennetler yapacağım ben:))) bahçeden havadisler bu kadar canlarım..hadi sevgililer gününde çiçekleriniz benden...tabi sadece resim olarak:)))öpüldünüz..

2 yorum:

Sanem dedi ki...

Merhaba Berfin. Yazını okudum ne kadar samimi, içten anlatmışsın. Bloğunu daha bugün gördüm. Hayırlı olsun diyorum.
Çiçekler de konuşuyor hani. Severek yetiştirdiğin belli. Ben pek çiçek bakamam. Tembelim bu iş için biraz. Evde topu topu 3 saksı çiçeğim vardır :)
Sevgiler...

berfin dedi ki...

sanem çok memnun oldum tanıştığımıza canım..ve teşekkür ederim güzel sözlerin için...kendine haksızlık etme..ben altıma su dökseler kalkmayacak kadardım:)))bak şimdi çiçek yetiştiriyorum..seç beğen hayatım yollarım sana:)))hoşgeldin berfinceye..seni ekliyorum canımcım daha sık görüşelim..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails