14 Eylül 2007 Cuma

"İlk Sobe"

Blogları ilk keşfettiğimde bloglar arası oynanan ebe sobe oyununu:))) okumaktan çok zevk alırdım..ve bıkmadan zinciri takip ederdim..sabah günlük bloglar arası gezintimi yaparken yeniden başladığını gördüm..bence insanlara kendini anlatmanın en keyifli yolu..tabi kendi kendime dedimki kızım berfin sen daha yenisin dur bakalım daha ne ebesi ne sobesi..nasıl bir iç geçirmeyse artık sevgili arkadaşlarım sanem ve kakaolum beni sobelemiş..nerelerden duymuşlar..teşekkür ederim kızlar..yapmayı en çok sevdiğim 3 şeyi sormuşunuz..hemen cevap veriyorum..

1-bahçemde vakit geçirmek, çiçeklerimle ilgilenmek:

bahçe deyince öyle kocaman bahçe değil avuç içi kadar balkon:))) daha öncede açıklamıştım ama yine söyleyeyim..15-20 arası çiçeğim var..onları sulamak, kurumuş yapraklarını temizlemek, budamak, gübrelemek yani herşeyleriyle ilgilenmek bana okadar huzur veriyorki..helede bana güzellikleriyle karşılık verirlerse değmeyin keyfime..yavrularım onlar benim..erkuşumun kahvesini alıp bahçeye çıkıyorum demesi, gelenlerin bir maşallah demesi yetiyor bana ..

2-incik boncukla uğraşmak:

incik boncuklarımla dolu kutumun başına oturduğumda vakit nasıl geçiyor anlamıyorum..çok basit ve hiç takmayacağım şeyler yapsamda çok eğleniyorum. en son kendime incik boncuklu kemer yaptım. en kısa zamanda gösteririm sizlere.

3-yan gelip yatmak:

ya kızlar kusura bakmayın ama birde benim inanılmaz tembel bir yanım var. eee insan dengesizlikler burcundan(yay)olunca böyle oluyor işte.bir yanım hamarat bir yanım olabildiğince tembel. yani koca birgünü yatarak, hiç birşey yapmadan sadece zorunlu ihtiyaçlarını karşılamk için yerinden kalkarak geçirebilirim. ne yapayım yalanmı söyleyeyim. malak gibi yatmaya bayılıyorum:)))

kızlar dürüst olarak anlattım herşeyi ama 3 tane çok az olmadımı:))) daha sıralıcak çok şey vardı bak kitaplarım ve Erkuş'um darılacak şimdi. Erkuşum'la birlikte olmaya ve kitaplarımla elleşmeyede bayılıyorum..oggh canıma değsin bozdum oyunu 5 şey söyledim...bende sevgili edi'yi ve tijen'i sobeliyorum.kızlar sıra sizlerde.dökün bakalım eteğinizdeki taşları..anlatın bize yapmayı en çok sevdiğiniz 3 şeyi?


8 yorum:

Tijen dedi ki...

Sağol Berfin'ciğim,
Ben bugüne kadar sobeleme oyunlarına neredeyse hiç katılmadım biliyor musun? Nedeni de özel hayatımı anlatmaktan çekinmem. Ne yazık ki blogları okuyanlar sadece dostlarımız, sevdiklerimiz değil. Her tür insan görebiliyor yazılanları. Bu yüzden de içtenlikle her şeyi paylaşmaya çekinir oldum. Yine de seni kırmak istemediğim için tam oyunun önerdiği gibi olmasa da bir şeyler yazacağım. Umarım beni yanlış anlamazsın.

Sanem dedi ki...

Canım arkadaşım benim, bu ne hız! :))
Teşekkürler cevaplar için.
Öpüyorum.

Mutluveumutlu dedi ki...

Berfincim, yan gelip yatma işini sanırım çoğumuz seviyoruz, çünkü yan gelip yatacak vaktimiz yok :))
Eğer vaktimiz olupta 2-3 gün üst üste yatsaydık emin ol sıkılırdık:) Ama haftada 1 gün hiçbirşey yapmadan yatma günü olsa, hiç fena olmazdı sanırım :))
Öpüyorum çok

kakaolusevgi dedi ki...

CANIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HEMEN GZÜEL CEVAPLARINI YAZDIĞIN İÇİN.OKUMAKTAN ÇOK ZEVK ALDIM.
ÇİÇEKLERİNİN VE KEMERİNİN FOTOĞRAFINI MERAK EDİYORUM.

berfin dedi ki...

Tijen'cim yine oyuna katılmayabilirsin tatlım..yanlış anlamam.gerekçen çok geçerli özel hayatını paylaşmak istememen..saygı duyarım tatlım ayrıca kırılmam..tarzını bilmediğim için sen kusura bakma..

sanemim hızlı olacam tabi bu fırsatı kaçırırmıyım..canım arkadaşlarımı merakta bırakırmıyım.:))

mutlu sana katılıyorum.birgün versinler bari yaa.ama ben yıllık iznimde burnumu evden çıkarmadan bir hafta yan gelip yattım bilyormusun?hemde sıkılmadım:))

kakao'm ben teşekkür ederim.zevk aldıysan ne mutlu bana..çiçeklerimi n bir kısmı burada var..geri kalanlarıda fırsat buldukça ekliyorum..kemer çok yakında geliyor:))) ama gözlük edin çünkü gözlerin kamaşacak güzelliğinden:)))

hepinizi öperim..

Calimero Mutfakta dedi ki...

Sevgili Berfin,
Ne guzel ciceklerle ilgilenmek.. Ben kuruttum malesef hediye gelenleri :(unutuyorum sulamayi bakim yapmayi :( Ellerine saglik..

berfin dedi ki...

calimero berfince'ye hoşgeldin..sefalar getirdin.aranıza yeni katılan beni böyle içtenlikle kucakladığınız için allah hepinizin gönlüne göre versin.canım benim çiçek bakmak zor değil inan,tabi seviyorsan.yoksa eziyet olur:))
işim yok birde bunlarla uğraşyorum triplerine girersin:)))
tekrar hoşgeldin..sayfana göz attım..daha sık uğramak için seni ekliyorum..
sende gel sık sık:))
sende uğra sık sık..

ümran dedi ki...

Yan gelip yatmak süper valla ben de pek severim..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails