20 Eylül 2007 Perşembe

"Mutluluk"


Akşam bana çığlık attıran sevinçten havalara uçuran bir olay oldu arkidişler:)) Size geçen haftalarda Tekir'den aldığım küpeli çiçeğinden bahsetmiştim. En son 2 gün önce baktım üzeri beyaz böceklerle dolmuş yaprakları zenklenmiş. Çok üzülmüştüm yaşatamayacağım diye. Hemen ilaçlamasını yaptım ve gübresini verdim. Dualar ettim ölmesin diye. Dün bi iş için balkona çıktığımda aklıma geldi bir bakayım diye kafamı bir çevirdim o çeviriş:)) nasıl çığlık atıyorum erkuş koş çabuk gel diye. Bizimki en sondaki odadan koşarak gelmiş bana bişey mi oldu diye. Yahu küpeli çiçek açmış kolaymı ya. Ben bu günü bekledim durdum. Hemen ablamı aradım, onunla birlikte almıştık. Bizimkiler şok tabi. Bizi bunu için mi aramış diyor annem arkadan:)) allah kızımın aklısını korusun diye de ekliyor:))) Ama ben ciddiyim kimse bana inanmıyor ayrı. Bir çiçeğin açmasına sevinmek gerçekten tuhaf bir olaymı yahu. Aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi üzerinde tomurcuklar var bakalım onlar ne zaman açacak. Onlarda açtığında çiçeğim bayram yeri gibi renklenecek ozaman bende resmini çekip sizlere sunacağım merak etmeyin. Rengi de tam istediğim gibi çıktı. Tamam sakinleşiyorum ve tüh tüh kırkbinkere maşallah diyerek yazımı bitiriyorum..

6 yorum:

Mutluveumutlu dedi ki...

Kırbinkere maşallah. Çok güzel görünüyorlar canım.
Senin bu kadar mutlu olduğunu okuyunca ben bile çok sevindim çiçek açmalarına.
Bu kadar sevinmem bence tuhaf birşey değil, muhteşem birşey.Çiçek açtılar diye mutlu olman kadar güzel birşey olabilir mi.
Öpüyorum canım

ümran dedi ki...

Ben de geçen sene sümbül almıştım kokusu ve rengi hoşuma gitti diye..Meğerse sümbülün çiçeği çok az kalırmış üzerinde..1 ay bile olmadan çiçeği soldu gitti..Dibinin soğanı saksıda öylece duruyodu..Ben de bilmediğim için hiç sulamadım 1 sene boyunca..Bu sene bir baktım tekrardan çiçek açmış sulanmayan şey..Ben de senin gibi şok olmuştum ve herkesede anlattım..

Sanem dedi ki...

Berfin'cim, ancak yazabiliyorum. Malum Ramazan ve benim evde işlerim bitmek bilmiyor. Bu akşam da iftara misafirlerim var. Yağmur da ne durdan anlıyor ne sustan. Neyse dolaşıyorum şimdi birkaç arkadaşa daha uğrayıp çıkıcam. Ramazan bitiminde eminim çok daha sık görüşebilicez. Yaşasın :))

Yazını okudum. Bence hiçbir tuhaflık yok ortada. Ne mutlu sana ki, bir çiçeğin açmasına bu kadar çok sevinebiliyorsun :))
Öpüyorum seni.

Asortik Krep dedi ki...

Sevincini anlıyorum ve paylaşıyorum :))
Aylarca çeliklerin başında yaprak vermesini bekleyen biri olarak hem de..

berfin dedi ki...

mutlu'm maşallah için teşekkür:))sevincimi paylaştığın için de.beni normal karşıladığın için öpüyorum seni:))

limon'um tamda anlatmak istediğim bu işte bak sende aynısını yaşamışsın..ayrıca çiçekten yana şansın varmış bak.kimisi o sağana yaptığını bırakmıyorda kıpırtı göremiyor.:)))

sanem'im valla haklısın canımın içi seni anlayabiliyorum.çocuk bir yandan iş bir yandan vakit yetnmiyordur sana. sen bana bakma ben 1 saat yazmasanız merak eder oldum:))ramazan bitince daha sık görüşme sözüne bayıldım:))

asortik'im ahhh o çelikler..ben bu küpeli çiçeğini abartısız 5 kere çelikten tutturmaya çalıştım banamısın demedi.sende aylarca beklicek kadar sabırlıysan sende harika bir çiçekseversin ozaman:)))yanılyormuyum??

hepinizi öperim...

kardelençiçeği dedi ki...

harika olay yaşamışsın bu çiçek olayının ne kadar güzel birşey oldugunu bu yaz ewdeki çiçeklere bakma görevi bana verildiğinde anladım.onun büyüdüğünü çiçek açtıgını göermek çok güzel bir olay.verdğin sevginin,emeğin anlamıdır bu belkide.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails