17 Eylül 2007 Pazartesi

"Çocuk"

dili,dini,rengi ne olursa olsun çocuk işte.hepsinin adı aynı."çocuk".ama ben buna bayıldım.ya ben zaten melez yada zenci çocuklara bayılıyorum.bazen erkuş'a benim çocuğumun zenci olma ihtimali yüzde kaç diyorum.saçmalıklarıma alışkın olduğu için %0 aşkım diyor.hiç ihtimal yok değil mi:))) tamam yok ama baba esmer ondan alırsa birazda benden melez gibi olabilir:=)))gibi olur zaten.bu arada çocuk falan diyoruz berfincim hayırdır :)))yok anacım sadece lafta kendi kendime konuşuyorum:))) değişik resim bakmak isteyenler burdan devam edebilir.öptüm sizi..

6 yorum:

Mutluveumutlu dedi ki...

Berfincim, bu çocuk gerçekten çok şekermiş. Kara boncuk tam :)
Berfincim çocuk şuanda istemesekte, dilimizde sürekli bir çocuk lafı var ama, bizde de öyle :))Allah günün birinde bizlere ve isteyen herkese nasip etsin evlar sahibi olmayı.
Öpüyorum çok canım

berfin dedi ki...

mutlu'cum valla kara boncuk:))valla bizimkine kalsa çok istiyor ama benim korkularım ve kaygılarım had safhada..yoksa aklımdanda ağzımdanda düşmüyor:))bir çocuk doğurabilecek kadar cesaretim olsun yeter:)))amin canımın içi isteyen herkese allah nasip etsin.bende seni öpüyorum.

ümran dedi ki...

Bende istiyorum ben deee

berfin dedi ki...

ilahi limon güldürdün beni valla.sende çocuk mu istiyorsuın yoksa zenci çocuk mu?açık konuş:))allah hepimize versin canım..şimdi 3 kişmiyiz çocuksuz olan..çocuksuzlar buraya:))öptüm seni

Sanem dedi ki...

Çocuksuzlar burayaa demişsin ama ben geldim, bozuyorum o sözü. :)) Ne yapayım, seviyorum sana yorum yazmayı. Allah hepinizi çocuk sahibi etsin inşallah. Onun zamanı da yazılmıştır siz hiç merak etmeyin. Şu anda çocuksuzluğun tadını çıkarın. Ahh o günler ahh!

ümran dedi ki...

Yok anacım ben çocuk istiyorum ama beyaz :))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails